ELFS ima super haljine za ljeto u gradu

Ljetni dani u gradu znaju itekako biti zabavni, parkovi su predivni, a mjesta za izlazak i stanku od posla je nikad više ili ih samo u hladnije doba godine manje percipiramo. S prvim danima ljeta za dozu inspiracije pobrinuo se naš modni brend ELFS. Iako smo komade s ovim poznatim potpisom proteklih mjeseci uglavnom kupovali putem njihovog webshopa, ljetne modele možemo razgledati i kupovati u ELFS trgovinama u Zagrebu, Splitu i Rijeci, čiji vas prostrani dizajnerski interijeri s dobrodošlicom dočekuju.

Zaljubljenica u make up Nabilah Harron pred objektivom fotografa Danijela Galića utjelovila je viziju ELFS žene u ovim toplim danima. Idila na fotografijama nastala je u najužem centru glavnoga grada u jednom od najljepših parkova – Tomislavcu.

Sunčane naočale okosnica su ljetne kolekcije kojom se protežu ugodni materijali uzoraka i tekstura koje jednostavno govore – LJETO! Haljine ženstvenih silueta dobile su mornarsko ruho, a modni dodaci s animal uzorkom, kao i u monokromatskim varijantama sjajno nadopunjavaju sve kombinacije.

Foto: ELFS

0