Domaći brend T-shirteva FCKBL predstavio je Gledaj me majice

Prije desetak dana, naša mlada glazbenica Nika Turković obišla je internet i društvene mreže svojim novim singlom i upečatljivim spotom za pjesmu Gledaj me, a ubrzo je kreirana i capsule kolekcija T-shirteva koji prate Nikinu priču.

Tim povodom, Nika nam je prenijela svoje dojmove: “Publika prekrasno reagira na pjesmu, spot i poruku koju sam htjela prenijeti. Ponosna sam na svoj tim, ostvaruju mi se svi snovi i uživam što ova priča nosi još lijepih suradnji. Spletom okolnosti prijateljica Ana Žurić napravila je prvi primjerak izvezenih riječi na bijeloj majici. U tom trenutku, moja Ana Badurina, s kojom kreativno razvijam i stvaram cijelu svoju priču, odmah je primijetila kako smo se nesvjesno vezale na FCKBL, brend Ines Šehu. Doslovce je te sekunde nazvala Ines, i samo se dogodilo. Odlučile smo da Gledaj me treba svoj nastavak, svoj simbol i nešto opipljivo. Za naše cure, žene i djevojčice.”

Ines Šehu, grafička je dizajnerica, kreativka te vlasnica modnog brenda FCKBL. Ines nam je ispričala da je sve počelo s njezinom majkom: “Ručni vez joj je hobi već dugo godina, a meni je postao inspiracija za poslovnu priču. Posavjetovala sam se s mamom oko ideje da obične, bijele majice postanu efektan odjevni predmet s izvezenim linijskim motivima žena. Mama  je izvezla prva dva dizajna na majice (jer ja tada još nisam znala vesti) i  imala sam proizvod za svoju priču. Tako su se polako počele slagati stvari, smišljanje imena, u kojem smjeru želim ići, kakvu poruku želim poslati kupcima. Kako je žena glavni lik cijelog brenda, tako je i glavna inspiracija za svaki novi dizajn, odjevni predmet. Vez je dugotrajnija i kvalitetnija varijanta od klasičnog printa, što mislim da odjevnom predmetu daje osjećaj dugoročnosti i činjenicu da je nešto ipak nastalo u nečijim rukama.

Ova godina je puna iznenađenja i izazova. Jedno meni najdraže iznenađenje ali i izazov dogodio se prije par dana. Nakon što me je kontaktirala Ana Badurina producentica produkcije-Sestrice i kreativni suradnik/menadžer pjevačice Nike Turković u vezi collab mercha. Naravno niti sekunde nisam dvojila oko odluke, s oduševljenjem i dozom nevjerojatnosti sam pristala na suradnju. Ideja je bila kroz FCKBL kao brend  predstaviti Nikinu novu pjesmu Gledaj me. Pjesma prenosi jaku poruku ženama, koliko smo sve iste, a opet različite te tako posebne, jake i pune ljubavi prema sebi. Sve se savršeno poklopilo jer FCKBL je brend koji na minimalistički način prikazuje ženu koja je istodobno buntovna i otmjena, ogoljena i privlačna te brend tako šalje poruku kako svaka žena ima svoj faktor x. Merch će biti predstavljen kroz seriju bijelog t-shirta s ručno izvezenim nazivom pjesme. Ana i Nika su prekrasne mlade žene koje su osvježenje na sceni, velika ženska energija i dokaz da kada se žene udruže nastaju predivne stvari zato mi je iznimna čast surađivati s njima.” 

Predstavljamo vam T-shirt sa sestrama Nikom i Kiarom Turković u glavnim ulogama, a za fotografije je zaslužna fantastična Petra Mikšik. Gledaj me T-shirt dostupan je za kupnju od ponedjeljka 6. srpnja, a dolazi u dvije varijante: Regular i Crop Top u bijeloj boji.

Foto: Joanna Paciorek, Petra Miksik

0