Deichmann ima super popuste na sve cipele povodom Dana žena

Ako ne znaš na koji način proslaviti Dan žena, predlažemo da se počastiš s novim parom cipela. 

Međunarodni dan žena tradicionalno se obilježava 8. ožujka. To je dan kada slavimo žene, njihovu moć i snagu. Žene su se kroz stoljeća borile za svoja prava i emancipirale u svijetu kojim su vladali muškarci, a borba za ženska prava nastavlja se i danas.  

Žene svakodnevno hrabro koračaju na svom putu da sruše sve granice koje se nađu pred njima, a osim riječima i djelima, one svoje stavove izražavaju i svojim stilom, načinom odijevanja, makeupom  te odabirom cipela. Upravo zato, Deichmann ovaj Dan žena slavi popustom od 20% na sve ženske cipele!  

Trendi modeli na super popustu

U nastavku predstavljamo tri nezaobilazna stila koja će obilježiti ovo proljeće, a cijeli asortiman Deichmanna možeš pregledati na www.deichmann.com

U petama od jutra do mraka 

Kako izdržati u potpeticama cijeli dan? Ključ je u udobnim cipelama koje možeš kombinirati s ispranim trapericama, outfitima žarkih proljetnih boja ili klasičnim crnim odijelom. 

Deichmann popust Dan žena

Crne čizme za urbane ratnice 

Crne niske čizme na vezanje iz godine u godinu vladaju ulicama i nisu rezervirane samo za zimu. Udobne i praktične, lako će se uklopiti u baš svaki tvoj outfit. 

Deichmann popust Dan žena

Vječna sportska elegancija 

Tenisice se odavno nose i van sportskih dvorana i parkova te ih uspješno kombiniramo s odjelima i haljinama. Udobnost zagarantirana kroz cijeli dan! 

Deichmann popust Dan žena

Bilo da si ljubiteljica udobnih sportskih tenisica, klasičnih crnih oksfordica, elegantnih salonki ili ne izlaziš iz visokih potpetica, u širokom asortimanu Deichmann obuće naći ćeš idealan par za sebe, cipele u kojima ćeš se osjećati samopouzdano i snažno.  

Požuri u najbližu Deichmann trgovinu, u kojoj te od 5. do 8. ožujka čeka popust od 20% na sve ženske cipele!* U širokoj ponudi cipela, zasigurno ćeš pronaći pravi poklon za sebe pa zato posjeti najbližu Deichmann trgovinu i izaberi svoj omiljeni par. 

*Popust ne vrijedi na već snižene artikle. 

Foto: Deichmann

0