Nova kolekcija naočala koje obožavaju trendseteri

Osnovan 1969. godine, britanski brand luksuznih naočala Cutler&Gross kombinira vrhunsku talijansku izradu i eklektičan britanski dizajn. Već desetljećima, okviri Grahama Cutlera i Tonyja Grossa poznati su po svojoj nezamjenjivoj reputaciji i stilu, a kao takvi mnogi modeli naočala pronašli su se u kolekcijama i velikog broja svjetskih celebrityja.

Ovom kreativnom dvojcu, danas ambasadorica i glavna dizajnerica Marie Wilkinson, pridružila se 1982. godine. Uvrnuti ali opet potpuno prirodan osjećaj za trendove, boje i sam dizajn Marie je prvi puta pokazala 1983. godine, kada je Cutler & Gross prvi puta predstavio kolekciju naočala, ručno izrađenih u Cadoru, Italiji.

Ovoga četvrtka Marie nam se pridružila u poslovnici Ghetaldus optike – Ban centar, te u intimnoj blagdanskoj atmosferi osobno predstavila novu kolekciju Cutler&Gross naočala, a uz osebujnu Marie na ovom druženju pridružili su nam se i naši dragi suradnici i novinari. Nova kolekcija prirodni je nastavak eklektičnog, nadrealističkog dizajna, te je još jedan dokaz statusa ovog branda na tržištu kada je u pitanju luksuz, kvaliteta i različitost svakog od modela iz kolekcije. Kada se pak vratimo u povijest branda i prvi model u kolekciji naziva 0101 zajedno uz mnoge druge predstavljen je na Pariškom tjednu mode. Do danas tradicija se nastavila, a uz Pariški, modele Cutler&Gross možemo vidjeti i na tjednu mode u Milanu.

Redizajn povijesnog okvira francuskog branda Fidela, kojeg je nosila Audrey Hepburnu filmu Charades iz 1963. godine obilježila je 1987. godinu, a nakon toga svjetski poznata klijentela je samo rasla. Iggy Pop, Madonna, Sting, Princeza Diana, Grace Jones i mnogi drugi prepoznali su jedinstvenost i kvalitetu ovog britanskog branda luksuznih naočala.

0