Zvijezde su ipak prošetale crvenim tepihom dodjele Zlatnih globusa

Crveni tepih dodjele Zlatnih globusa 2021.

Dodjela Zlatnih globusa ove je godine organizirana u malo drugačijem formatu zbog pandemijske situacije u svijetu, no bez obzira na to zvijezde su nam priuštile odličan show. Na dvije lokacije u SAD-u, dvije su voditeljice – dinamični duo Amy Poehler i Tina Fey – vodile ceremoniju dodjele nagrada oko kojih se i ove godine vodilo puno medijskih bitki.

Osim što se Tina Fey javljala iz New Yorka, a Amy Poehler iz Los Angelesa, nije bilo tradicionalnog red carpeta niti publike koja vrvi najpoznatijim glumcima današnjice. Zvijezde su se u show uključivale online, a samo je šačica prezenterica svoje kreacije pokazalo uživo te se hod po uvijek iščekivanom crvenom tepihu – koliko-toliko – ipak dogodio.

Margot Robbie

Margot Robbie, Salma Hayek, Gal Gadot kreacije prošetale uživo

Među glumicama koje su prezentirale nagrade bile su Margot Robbie, Salma Hayek, Gal Gadot, Renee Zellweger, a one su ujedno i predvodile svojim lookovima. Margot Robbie je odabrala crno-bijelu Chanel haljinu s uzorkom, volanima i visokim prorezom. Salma Hayek je nosila vatreno crveno Alexander McQueen haljinu, a Gal Gadot kratku bijelu Givenchy haljinu. Renee Zellweger je još jednom oduševila custom Giorgio Armany crnom uskom haljinom bez naramenica.

Svoje kreacije su na crvenom tepihu prošetale još i Kyra Sedgwick, Jane Fonda, Jamie Lee Curtis i drugi. Pogledajte ih u nastavku.

Salma Hayek
Gal Gadot
Renee Zellweger
Jane Fonda
Kyra Sedgwick
Catherine Zeta Jones
Jamie Lee Curtis

Foto: Profimedia

0