Cool kupaći kostim s potpisom hrvatskog brenda fckbl

Hrvatski brend fckbl zasigurno ste već zamijetili na Instagramu jer su njegovi odlični odjevni komadi s izvezenim ilustracijama osvojili hrvatske modne blogerice i influencerice. Iza brenda se nalazi Ines Shehu, grafička dizajnerica iz Osijeka, koja je spojila modne favorite poput bijele košulje i minimalističke ilustracije kako bi kreirala efektne odjevne komade koji osvajaju na prvi pogled. Nakon odjevnih komada, Ines je zakoračila i u svijet interijera sa Fckbl Home linijom u kojoj je prepoznatljive ilustracije prenijela na postere, jastuke i svijeće.

Hrvatski brend kojeg obožavaju sve kulerice pripremio je nešto novo i za ljetnu sezonu – prvi fckbl kupaći kostim koji ćete poželjeti u svojoj ljetnoj garderobi.

NAJCOOL KUPAĆI KOSTIM SEZONE NOSI FCKBL POTPIS

Uz bijele košulje i T-shirtice s minimalističkim ilustracijama izvezenim crnim koncem, ovog ljeta nosit ćemo i fckbl kupaći kostim. U crnoj boji i s ilustracijom u prepoznatljivom fckbl stilu izvezenom bijelim koncem, ljetni modni novitet s potpisom mladog hrvatskog brenda jedna je od najcool modela koje smo vidjeli ove sezone.

Osim ilustracije kao detalja koji će bez sumnje prvi privući pažnju, jednostavni jednodijelni kupaći kostim još boljim i zanimljivijim čini duboki izrez na leđima. Dizajn i kroj ovog cool modela promišljeni su do posljednjeg detalja pa se tako naizgled sasvim obične tanke naramenice na leđima vežu u mašnu. Više informacija o fckbl kupaćem kostimu i sve fckbl novosti pronađite na Instagram profilu @fckbl.

Foto: @fckbl

0