12 veličanstvenih: prijedlozi božićnih poklona

Stigao je prosinac, a s njim i vječno pitanje: što pokloniti dragim osobama? Svi želimo da baš naš poklon izazove radost, sreću i veselje kada ga darovana osoba dobije, pa mnogo vremena provodimo razmišljajući, kombinirajući, istražujući i gledajući izloge trgovina. Ove godine vaš blagdanski shopping može biti jednostavan, brz i efikasan jer sve što trebate naći ćete na jednom mjestu – u vašem City Centeru one.

City Center one vodič za blagdanski shopping

Inspirirajte se prijedlozima za nježniji spol u elegantnoj crnoj i blagdanskoj crvenoj boji te prijateljici, mami, baki, sestri i drugim važnim ženama u životu uljepšajte blagdane odabirom poklona.

Vječna klasična crna torbica nepogrešiv je izbor, baš kao i miris Chanel N°5 ili ruž u vatrenoj crvenoj boji. Topla vesta s božićnim motivom, fine rukavice ili kapa s coflekom razveselit će sve žene oko vas koje se uvijek žale da im je hladno, a upečatljive naušnice i remen birajte za dame koje prate modne trendove. Klasičarke će se razveseliti dobroj knjizi i finoj kremi za ruke, a život bi im zasigurno olakšalo i putno steamer glačalo. A uvijek dobar izbor poklona za najmilije je i poklon bon omiljenog shopping centra kojime darujete mogućnost izbora u više od 450 trgovina u City Centeru one East, West i Split.

Sve navedene prijedloge možete pronaći u trgovinama vašeg City Centera one, a dodatnu inspiraciju za idealne poklone potražite na City Mix&Matchu.

New Yorker pulover 119kn
Orsay torba 170kn
comma kapa 209kn
Parfois rukavice 160kn
H&M bodi 179kn
Zara remen 119kn
Aldo naušnice 119kn
Chanel N°5 L’Eau EDTS Holiday Box 1.264,90kn (Müller)
Chanel Rouge Allure Rouge Spectaculaire 355kn (Douglas)
Philips putno parno glačalo GC362 80 549kn (Elipso)
Henry Cloud i John Townsend: Granice 168kn (Hoću knjigu)

Foto: PR

0