Zlatne narukvice prijateljstva koje ćete nositi zauvijek

Koncept nakita koji se nikad ne skida i koji uvijek imamo na prstima, oko zapešća, oko vrata, postoji zbog posebne emotivne veze koju s komadom nakita imamo. Polazi od zaručničkog i vjenčanog prstenja, no i drugi komadi nakita, pogotovo ako su darovani, imaju simboličnu vrijednost zbog kojih s njima spavamo, kupamo se, tuširamo, ukratko, s kojima se stapamo zauvijek.

Nakit koji nosimo zauvijek

No te komade, koliko nam god dragi bili, ipak fizički možemo skinuti s ruke. Zato je svojevremeno osmišljen Cartier Love Bracelet, narukvica koja je među prvima u svijetu ponudila opciju kupcima da nakit zaista ne mogu skinuti, osim uz pomoć posebnog alata, i često se kupuje kao dokaz bezuvjetne ljubavi. A neki brendovi idu i korak dalje.

Američki Catbird svojim je kupcima ponudio opciju laserskog zavarivanja narukvica, posebno odabranih i izmjerenih isključivo za vašu ruku. Kao narukvice prijateljstva na novoj razini ili pak dokaz vječne ljubavi koji ćete izmijeniti s partnerom, njiihovi servisi vrlo su popularni i kreiraju zaista delikatni, minimalistički never take off nakit. Možete birati debljinu i izgled zlatne narukvice, no u slučaju da ju poželite jednom skinuti, morat ćete ju nažalost prerezati…

Sve narukvice koje se mogu zavariti, možete i kupiti online (dostavljaju u Hrvatsku), dok usluga ostaje dostupna samo u New Yorku.

Foto: Catbird

0