Ovo su najšarmantnije cipele koje smo otkrili na Instagramu

S modernim pomakom i neočekivanim detaljima, klasični modni dodaci posljednjih su sezona osvojili modni svijet, a kao jedan od najpoželjnijih istaknule su se udobne i elegantne slingback cipele. Iako ih prije koju sezonu nismo mogli zamisliti na svojoj polici s cipelama, elegantne salonke s otvorenom petom vratile su se u trendseterske i naše ormare. Slingback silueta nametnula se kao savršeni proljetni, ljetni i jesenski izbor tj., kao savršeni izbor za sve one dane kada možemo šetati u obući otvorenijoj od cipela i čizama.

Najpopularnije slingback cipele one su s potpisom kultne modne kuće Chanel koje slingback siluetu spajaju s neutralnom bež bojom i crnim vrhom, a koje su poslužile i kao inspiracija za brojne druge odlične modele. Jedan od njih su i Camilla Elphick slingback balerinke koje smo otkrili na Instagramu i odmah poželjeli u svojoj garderobi.

Camilla Elphick slingback balerinke

Jedan od modnih favorita koji smo pronašli na Instagramu su Camilla Elphick slingback balerinke. Ono što svaki par slingback balerinka čini posebnim je remenčić iznad pete koji se, osim kao trendi detalj, ističe i kao element koji poluotvorenim modelima donosi stabilnost. Brend Camilla Elphick odlučio ih je dodatno začiniti s nekoliko trendi detalja koji im daju novi, osvježeni i trendi izgled.

Prvi detalj koji će vas privući na Camilla Elphick slingback balerinkama je upečatljiva kopča ukrašena biserima. Uz efektnu kopču, Camilla Elphick modeli ističu se i niskom block potpeticom te šarmantnim kombinacijama boja. Uz uvijek popularnu kombinaciju crne i bež boje, Camilla Elphick slingback balerinke dolaze i u kombinaciji crvene i ružičaste, ružičaste i crne, zlatne i srebrnog glittera, bijele i zlatne te smaragdne s metalik odsjajem i crne.

Najšarmantnije cipele sezone otkrijte u nastavku, a naručiti ih možete na camillaelphick.com.

Foto: Instagram, Camilla Elphick

0