A’marie slavi 17. rođendan i tim povodom daruje čitateljice Journal.hr-a popularnim puloverom

Jedno od najpoznatijih imena hrvatske modne scene svakako je A’marie iza kojeg stoji dizajnerica Anamarija Brkić. Svake sezone donosi odjevne komade i modne dodatke u koje se ljubiteljice moderne romantike, ali i klasike momentalno zaljube. Ljubav između A’marie i publike traje već nevjerojatnih 17 godina jer upravo danas, 15. prosinca slavi svoj veliki rođendan! Riječ je o uistinu impresivnoj brojci, no dugovječnost brenda A’marie na hrvatskoj sceni ne čudi ni malo kad se zna koliko ljubavi, posvećenosti, truda i sati rada stoji iza svakog A’marie odjevnog komada i modnog dodatka.

Biti svoja znači biti u trendu

Pri dizajniranju novih komada, u A’marie razmišljaju o potrebama urbane žene tijekom cijelog dana – o svim situacijama koje će proći od jutra do večeri, u čemu će se osjećati udobno, a istovremeno izgledati trendi. Svaki A’marie komad nađe svoj put do ormara (ali i srca) brojnih žena jer je riječ o komadima koji su nosivi godinama, a jednostavno se mogu ukomponirati u različite stilove – ne podliježu trendovima, nego imaju dugotrajniju ulogu u odijevanju žena.

Misao vodilja kojim se brend A’marie vodi je originalnost, individualnost i sloboda izražavanja svake žene, no pritom ne dolazi do gubitka dječje zaigranosti koja je šarmantna točka na “i” pri osmišljavanju kombinacija

Biti svoja je biti u trendu, to je poruka koju žele poslati svima koji nose A’marie brend.

Svake sezone u svojim kolekcijama brend A’marie predstavlja odjevne komade i modne dodatke izrađene od najkvalitetnijih i ekološki prihvatljivih materijala. Osobito je popularna basic linija A’ by Amarie koja nudi luksuznu dnevnu modu, ali po pristupačnijim cijenama. Svaki je komad napravljen od samoodrživih materijala te su jednostavni za kombiniranje, ali i održavanje.

Što je dobar outfit bez modnih dodataka? To znaju i u A’marie pa svake sezone kolekciju odjeće upotpune i ručno rađenim modnim dodacima – torbama, remenjem, nakitom, kapama, šalovima… Svaki od komada često nastaje u suradnji s lokalnim manufakturama pa tako dodaci dobivaju novu vrijednost jer kvalitetan ručni rad dolazi u modernom, dizajnerskom obliku.

A’marie daruje jednu sretnu čitateljicu Journal.hr-a

S obzirom na posvećenost svakom odjevnom komadu, ne iznenađuje činjenica da se svake sezone iz kolekcije istakne barem jedan komad koji se nađe na list želja brojnih žena. Na početku sezone, statusit komada dobio je pulover Lola koji dolazi u crnoj i bijeloj verziji. Lola je bila i zvijezda naše rubrike “Dizajnerski komad mjeseca”, a brend je nedavno predstavio još jedan džemper koji je kao stvoren za zimske dane. Riječ je o modelu Lupe koji dolazi u tri boje. Pulover je ispleten širokim bodom, spuštenih je rukava te ima dugačke bočne izreze. Dolazi u univerzalnoj veličini, a krasi ga zanimljiv i razigran crtež koji na džemperu stvara wow efekt.

Povodom 17. rođendana brenda A’marie, jedna čitateljica ima priliku osvojiti prekrasan Lupe džemper u maslinasto-zelenoj boji s crvenim i bež detaljima.

Jedna sretnica moći će osvojiti džemper Lupe, kojim brenda A’marie daruje čitateljice Journala povodom svojeg 17. rođendana, pošalje li svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila A’MARIE. Prijaviti se možete do srijede, 18. prosinca u 14 sati kad ćemo objaviti sretnu dobitnicu.

Update: Dobitnica je Gaja Tolić – čestitamo!

Foto: A’marie

0