Stigle su najpoželjnije Birkenstock natikače za novu sezonu

Prvi trendovi za sezonu proljeće/ljeto su stigli i otkrili neke nove modne favorite koji će osvježiti našu garderobu i biti odličan početak proljetnih i ljetnih kombinacija. Jedan od trendova koji modnom scenom vlada godinama, a kojem ćemo se rado vratiti i ove tople sezone bez sumnje su natikače. Udobne i efektne, natikače su jedan od ključnih modela cipela za one najtoplije proljetne i ljetne dane, Birkenstock Arizona model klasik je u toj kategoriji kojem ne možemo odoljeti. Za novu sezonu popularni brend Birkenstock pripremio je uzbudljivu suradnju s prestižnom modnom kućom Valentino i tako svojem najpopularnijem modelu dao high end pomak koji nas je osvojio na prvi pogled.

BIRKENSTOCK X VALENTINO NATIKAČE KOJE ŽELIMO OVE SEZONE

Na muškom tjednu mode u Parizu predstavljena je mini kolekcija Birkenstock x Valentino koju čine dva nova unisex modela Arizona natikača. U oba modela zadržan je njihov prepoznatljivi izgled s dva široka kožna remena te udobnost zbog koje ih toliko volimo, dok im je kolorističi odabir dao novi izgled. Za transformaciju Arizona natikača vrijednu modne piste, modna kuća Valentino odabrala je efektan izgled i jednostavnost monokromnog koji krase crveni Birkenstock x Valentino Arizina model te vječno privlačni spoj bijele i crne boje koji se spajaju u drugom modelu u obliku crne natikače s grafičkim detaljem koji kroz slova VLNT otkriva ime modne kuće.

Arizona natikače s Valentino potpisom dostupne su u Birkenstock web trgovini, a s toplim danima na korak od nas, uskoro ćemo ih sigurno viđati kao dio najboljih street style kombinacija. Kako izgledaju najpoželjnije natikače za novu sezonu, otkrijte u nastavku!

 

 

Foto: Birkenstock, Instagram

0