Balmain video kampanja je zapravo novi spot Kanyea Westa

balmain2

Dugo najavljivanji spot Kanyea Westa za pjesmu ‘Wolves’ napokon je ugledao svjetlo dana, a na njega se vrlo vjerojatno čekalo iz razloga što je spot ujedno i video kampanja za jesensku kolekciju kuće Balmain. U danima kada većina modnih kuća otkriva svoje vizuale za jesensku sezonu, francuski Balmain učinio je to na uvjerljivo najspektakularniji način.

balmain

Spot je režirao legendarni Steven Klein, koji je u njega prenio svoju omiljenu, sumornu crno-bijelu atmosferu po kojoj je njegov rad i poznat. U videu se pojavljuju top modeli i miljenici kuće Balmain; Alessandra Ambrosio, Jourdan Dunn, Joan Smalls, Jon Kortajarena i mnogi drugi, a tu su i Kim Kardashian, Cindy Crawford i sami kreativni direktor kuće Olivier Rousteing.

balmain3

Osim samih komada iz jesenske Balmain kolekcije, čija dinamika u hodu modela u potpunosti dolazi do izražaja, pažnju privlače i dva glazbena pojačanja – Sia i Vic Mensa, koji surađuju s Kanyeom na pjesmi ‘Wolves’. Kako izgleda kada se ujedine moda i glazba, provjerite u nastavku.

0