Počela je najzabavnija rasprodaja u gradu

B.A.R.A.B.A. Store jučer je započeo svoju godišnju rasprodaju odabranih komada iz svoje ponude. Riječ je o odjeći i modnim dodatcima iz kolekcija BUREK, SHERIFF & CHERRY, ELKA, WOUF, RAINS koji će samo za ovu prigodu biti sniženi i do 70%. A sigurno je kako zabave pritom neće nedostajati…

Domaći i strani brendovi

Domaći glazbeno-modni brand BUREK ponudit će t-shirte i hoodice te kape iz svojih dosadašnjih kolekcija koje karakterizira BUREK logo otisnut u raznim bojama, kombinacijama i „vatrenim motivima“. Fanovi mega popularnog SHERIFF & CHERRY moći će nabaviti odabrane modele sunčanih naočala, tshirte i hoodice iz Lifeboat serije te zanimljive trenirke u bojama Olimpijade ili karakterističnog S&C Flintstones uzorka po vrlo povoljnim cijenama.

Cool ELKA kabanice

U ponudi su na popustu i ELKA kabanice istoimenog skandinavskog brenda. Osim ELKA Originals kabanica u ponudi će se naći i kabanice koje su nastale u ekskluzivnoj suradnji ELKA x SHERIFF & CHERRY. Također, osim ELKA kabanica u ponudi na popustu će biti i kišni RAINS ogrtači te ruksaci i torbe za svaki dan i putovanja iz njihove kolekcije. Više informacija potražite ovdje.

Etuiji za računala, kozmetičke torbice, torbe i torbice kolorističkih uzoraka i motiva španjolskog brenda ELKA jedan su od razloga zašto B.A.R.A.B.A. rasprodaju nikako tko imalo drži do svog stila (i budžeta) ne bi trebao propustiti! Rasprodaja traje dva tjedna, radnim danima – od ponedjeljka (12-20h) do subote (10-14h).

Foto: PR

0