Upoznajte hrvatski brand nakita koji spaja poludrago kamenje i svevremenski dizajn

Jedinstven dizajnerski brend nakita Anka jewelry predstavlja modernu kombinaciju koja istovremeno donosi i spaja izvornu, netaknutu prirodu i žensku nježnost.

Jedinstveni komadi nakita s hrvatskim potpisom

Brend zagovara istinsku i autentičnu ljepotu žene, pa je tako i nakit prirodan u svakom pogledu. Noseći ljepotu sirovih, neobrađenih materijala, ovaj nakit ukrašen je jedinstvenim oblikom poludragih kamenja koji ga u konačnici čini nesavršenim, ali jedinstvenim i vrlo ženstvenim. Prirodni oblik i boja neobrađenog kamenja sačuvani su bez dodatnih rezanja i bojanja, jer je svaki komad Anka jewelry nakita jedinstven i neponovljiv, baš kao što je i svaka žena.

„Anka jewelry nosi ime po mojoj majci kojoj sam i posvetila ovaj brand. Majke cijeloga života brinu o nama i pružaju nam potporu, a moja ideja je bila da pretočim majčin brižni karakter u formu nakita. Osim što skrivaju jedinstvenu ljepotu, poludraga kamenja istovremeno i brinu o nama, baš kao majke. Tako da, kada nosite Anka jewelry, uvijek ćete imati potporu i pozitivnu energiju uz sebe. Nakit želim prikazati u nekom drugačijem svjetlu, pokušala sam spojiti neke moje osobne intimne i tople trenutke s mojom mamom i uklopiti nakit u njih. Želim pokrenuti trend i pokazati da ne moramo svi nositi ili izgledati isto, već da trebamo slaviti međusobne različitosti i istraživati vlastite preferencije“, objašnjava osnivačica brenda Antonija Ivanković.

Zbog svojih uvjerenja nakit nema veličina te je prilagodljiv bilo kojoj ruci ili prstu. Ta posebnost omogućuje da mijenjate styling ovisno kako vam se sviđa. Kako bi svakoj ženi omogućili unikatan nakit prilagodljive veličine, nakit je izrađen od finog messinga koji svojom strukturom i gustoćom omogućuje mnogobrojna sigurna razvlačenja i savijanja nakita. Za dodatno isticanje ljepote mesing je premazan plemenitim metalima kao što su 14-karatno zlato, ružičasto zlato i rodijum. 

Anka jewelry kolekcija sastoji se od nekoliko različitih modela narukvica, prstenja i naušnica s poludragim kamenjem, a svaki dizajn osmišljen je da odgovara bilo kojem dobu dana ili prigodi te pristaje svakoj ženi neovisno o godinama. Uz svaki komad nakita stoji i opis kamena te njegovo značenje.

Anka jewelry možete kupiti na službenoj stranici anka-jewelry.com ili putem službenog Instagram profila

Foto: studio numero five

Styling: Studio7

0