Otvorena je nova trgovina Alpina obuće u City Centeru One East u Zagrebu

Alpina kao prepoznatljivo ime u svijetu obuće već više od sedam desetljeća njeguje profesionalnu strast prema proizvodnji obuće. U svom je poslovanju na hrvatskom tržištu napravila novi iskorak. S ciljem dodatne ekspanzije i ulaska u zonu shopping centara, Alpina je ovog vikenda otvorila novu trgovinu na potpuno novoj lokaciji – u City Centeru One East na zagrebačkom Žitnjaku.

U skladu s novim vizualnim identitetom Alpina obuće, uređenje slijedi skandinavski stil. To je stil ravnih i čistih linija te potpuno drugačiji način predstavljanja obuće koji kupcima sada omogućava inspirativniji doživljaj kupovine.

Alpina njeguje klasični i svevremenski stil

Veliki novitet predstavlja i ponuda obuće koja je u modnom segmentu proširena brendovima Peter Kozina kao najstarijom slovenskom robnom markom obuće. Također, bitno je izdvojiti da se od sada jedino u Alpina trgovinama može pronaći i kolekcija poznate obuće Peko koja je od prošle godine sastavni dio Alpina brenda.

„Robna marka Peko ističe se u portfelju Alpine po svom klasičnom i svevremenskom stilu kod kojeg izdržljivost i dugotrajnost igraju ključnu ulogu. Navedena obuća je u slovenskoj tvornici Alpina ponovno zaživjela u novom ruhu i s novim modelima kod kojih su granice dizajna usklađene s globalnim modnim trendovima.“, istaknula je prilikom otvorenja Nikolina Dežmarić-Krofak, direktorica Alpine CRO.

Drugi, jednako bitan segment predstavlja široka i raznolika ponuda obuće za outdoor aktivnosti. Upravo je brend Alpina renomirano ime za vrhunsku obuću koju koriste alpinisti, planinari, skijaši, lovci, kao i zaljubljenici u hodanje i pješačenje. Alpina je globalno prepoznatljiva kao prvi izbor pobjednika olimpijskih igara, svjetskih kupova u skijaškom trčanju i biatlonu.

Alpina dolazi i u Split

Nova trgovina Alpine u City Centeru One Zagreb East nalazi se na 1. katu Centera. Prilikom otvorenja za kupce je bilo organizirano ugodno druženje uz posebne popuste. Bio je tu i gratis make-up te modno savjetovanje stilistice Alme Premerl Zoko.

Krajem veljače Alpina priprema još jedno iznenađenje – novo prodajno mjesto, i to u City Centeru One u Splitu.

Foto: Alpina

0