Modna večer u znaku dvojca eNVy room

Poznat po svojim ženstvenim i raskošnim kreacijama, i u ovoj kolekciji eNVy room ostaje vjeran dosadašnjem izričaju. Nova kolekcija se nadovezuje nad prethodnu, a dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević kao osnovni motiv kroz svoje kreacije protežu romantiku i senzualnost što im je glavna inspiracija. Kolekcijom je dominirala čipka, prozirni i svjetlucavi detalji, te cvjetni motivi.

Vjeko-Franetović_Ivana-Belić_Nikica-Ivančević

Vjeko Franetović, Ivana Belić, Nikica Ivančević

Haljine A kroja dužine ispod koljena, zvonoliki rukavi i volani, okosnica su kolekcije. Novost su eNVy room torbice izrađene od prave kože koje se mogu nositi na više načina, a na nekima su izvezeni motivi s eNVy room haljina. Kolekcija završava eksplozijom boja kroz vezene i prozračne tkanine, te uz neizostavne vjenčanice.

Mia-Kovačić

Mia Kovačić

Elegancija, ženstvenost, mističnost, senzualnost vladali su pistom koju je za ovu reviju osvjetljavalo nekoliko stotina lampica. Poznate obožavateljice romantičnog modnog izričaja iz prvog reda pratile su reviju, a među njima: Nina Badrić, Mia Kovačić, Petra Kurtela, Korana Gvozdić, Jelena Perčin, Ana Maria Ricov i mnogi drugi.

Nina-Badrić

Nina Badrić

Ana-Maria-Ricov

Ana Maria Ricov

Petra-Kurtela

Petra Kurtela

Sonja-Lamut

Sonja Lamut

Jelena-Perčin

Jelena Perčin

Robert-Sever

Robert Sever

Vedrana-Čarapović

Vedrana Čarapović

0