Modna priča domaće tekstilne industrije

Hrvatska tekstilna industrija posljednjih nekoliko godina pokušava svojim dizajnom pravedno konkurirati na međunarodnom tržištu. Među liderima ove grane poseban primat zauzima Sisačko-moslavačka županija u čijim tvornicama i pogonima se odvija najveća proizvodnja hrvatske tekstilne industrije. Upravo da bi svima približila svoje vizije i kreativne ideje za budućnost, u 25. travnja u NAMI, Ilica 2 s početkom u 11.00 sati održat će se predstavljanje brojnih domaćih brendova koji će predstaviti svoje recentne kolekcije za domaće i inozemno tržište.

final4

Pod pokroviteljstvom SIMORE i Sisačko – moslavačke županije, u kultnoj zagrebačkoj robnoj kući Nama modnim performansom bit će prikazane muške i ženske kolekcije odjeće i rublja kojim će se brojnim posjetiteljima i prolaznicima predstaviti najbolje od hrvatske tekstilne industrije koja dolazi iz Sisačko moslavačke županije.

Ususret predstavljaju, u industrijskom postrojenju tvornice i rafinerije INA u Sisku snimljena je modna kampanja koja predstavlja najnovije trendove modnih brandova Amadeus, Pounje i kreacije dizajnerice Elene Conjar.

final1
Ovu modnu kampanju donose nam glumac Petar Ćiritović i profesionalna plesačica Sonja Biglbauer iz plesnog studia Kelkope koji pokretom i emocijama na fotografijama prkose ustaljenim modnim pravilima i donose neka vlastita neopterećena prostorom i vremenom.

Amadeus – svima poznato ime na domaćoj modnoj sceni internacionalni je modni brand koji pridonosi kvaliteti življenja od 1988. godine u sferi odjeće posebno specijaliziran za proizvodnju i kroj jeansa. Pounje kao jedan od značajnih domaćih proizvođača na domaćem tržištu, ali i u regiji, predstavit će najnovije trendove iz sfere ženskog i muškog donjeg rublja, ali i svoje vizije o daljnjem razvoju kompanije.

0