Bajkovita ljetna kampanja riječke dizajnerice

Hero_hires11

Riječka dizajnerica Marijana Hero koja stoji iza modnog brenda Hero4Heroes predstavlja novu kolekciju odjeće Mansión de Flores 16/17. Inspiracija za kolekciju bio je romantični ljetnikovac u cvijeću u blizini mora, a stil se može okarakterizirati kao spoj glamuroznog s biker, punk i rock estetikom. Tu su haljine kao spoj glamuroznog s običnim t-shirtom vezanim u čvor, a posebna pažnja posvećena je materijalima, među kojima se ističe ručno isprepleteni tweed s vunom.

Hero_hires9

Faux gemstones našiveni su na ručno rađene kožne biker jakne s patchworkom i zakovicama, a ručno šivane traperice boyfriend kroja imaju jedinstven kolaž-patchwork i zakovice. Patchwork nalazimo i na modernim bomber jaknicama, a od trapera su i biker jakne sa zakovicama i patchworkom te haljine i suknje.

Digitalni i ručno oslikan print s ilustracijama svjetskih metropola postao je već prepoznatljiv motiv brenda Hero4Heroes, a nalazi se i u kolekciji Mansión de Flores. Fotografije potpisuje Karmen Poznić, make up Matea Beranek, kosu Valentina Muzlija, a model je Dora Sabljić (Myguys models).

Hero_hires8

Hero_hires7

Hero_hires6

Hero_hires5

Hero_hires4

0