Moderne tenisice za ljeto

Iako većina žena za ljeto bira sandale, balerinke ili cipele na visoku petu, postoje i one koje se radije odlučuju za udobnost tenisica. Osim praktičnosti, tenisice za ljeto imaju i druge vrline koje nisu nikako zanemarive. Prozračne, lagane i neodoljivih kombinacija uzoraka, možda ovog ljeta i najveće zagovornice otvorene obuće nabave svoj par, osobito nakon što pregledaju galeriju modela koje izdvajamo u nastavku. Osim toga, tenisice već odavno nisu rezervirane samo za sportski look, pa ih često možemo vidjeti u kombinaciji s haljinama i suknjama, a ponekad čak i ozbiljnim poslovnim komadima.

cover1

@adidasoriginals

U zadnje vrijeme viđamo sve više i više suradnji poznatih ličnosti sa sportskim brendovima, a njihove kolekcije postaju instantni hit i osvoje sve svjetske ulice odmah po izlasku. Najviše takvih suradnji viđali smo s Adidasom i zvijezdama poput Pharrella Williamsa, Rite Ore, Kanyea Westa, Stelle McCartney i Jeremya Scotta. Njihove kolekcije odraz su njihove osobnosti i stila, a Adidas ih donosi po pristupačnim cijenama, dok nam u isto vrijeme pruža spoj udobnosti, kvalitete i estetski zanimljivih komada. Osim tenisica nastalih u suradnjama, Adidas nam i inače donosi zanimljive i kvalitetne modele koje uvjek naiđu na odobravanje kupaca i postanu must-have modelima.

Osim već uobičajenih cvjetnih uzoraka, moderne su i tenisice eklektičnog stila i naizgled nespojivih boja i materijala. Pravilo “manje je više” ovog ljeta se ne primjenjuje na tenisice. Bez straha odaberite sjajne modele, ili pak one fluorescentnih boja i futurističkog dizajna. Takve tenisice bez straha možete nositi uz minimalistički outfit kako bi dobile na pozornosti. Ukoliko ipak niste voljne eksperimentirati, ponuda umjerenijih modela vrlo je velika, pa tako možete prošetati gradom u tenisicama klasičnog cvjetnog uzorka za romantične kombinacije ili sjajnim srebrnim tenisicama koje su izvrstan statement komad za one koji vole nešto jednostavniji stil.

Za minimaliste među nama jednobojne tenisice odličan su izbor. Potpuno bijele tenisice još su jedan trend koji viđamo na svjetskim zvijezdama, modnim blogericama i prolaznicima na ulici. One su definitivno siguran odabir, uvijek moderne i aktualne, nose se na sve i vrlo su zahvalne jer ne zahtjevaju previše razmišljanja, samo morate paziti da ih redovito čistite kako bi ostale tako intenzivno bijele. Ove sezone takvih modela ima napretek, a kao alternativa klasičnim bijelima pojavile su se i one u drugim bojama. Od pojave Adidas Supercolor modela u 50 boja, svi su poludili za jednobojnim tenisicama. Minimalističke a nimalo dosadne, i ovakve tenisice zasigurno će, ako već nisu, naći svoje mjesto u svakodnevnim ljetnim kombinacijama.

Foto: Instagram

0