Najljepši ljetni modeli s volanima i prugicama

Najljepši ljetni modeli s
volanima i prugicama

MLM Label2

Volani i prugice – dva bezvremenska, a opet tako aktualna trenda u ovoj sezoni. Vjerujemo da im ni vi niste odoljeli, no tražite li komade s ovim detaljima/uzorcima i onkraj standardne high street ponude, svidjet bi vam se mogao dizajn australskog brenda MLM Label.

O njemu smo vam već pisali prije točno godinu dana, u tekstu o bluzama i tunikama otvorenih ramena. Tada su nam za oko zapeli divni ljetni, prozračni i lepršavi MLM Label modeli. Zajednički im je bio jedan raskošan i itekako dominantan volan. Komadi otvorenih ramena tada su vladali scenom, a veliku popularnost imaju i ovog ljeta. Pa logično, u fokus ponovno dolazi MLM Label dizajn i nova kolekcija dizajnerice i osnivačice brenda Julije Softley.

MLM Label

Savršeni ljetni komadi

Budući da je brend australski, kolekcija u kojoj sada imamo priliku uživati namijenjena je sezoni zima 2017. Ime joj je ‘Arles’ i ponovno je namijenjena modernoj ženi u pokretu koja voli dodir ženstvenosti u svojoj garderobi. Nove komade odlično će nositi sve ljubiteljice mode, koje vole suvremen, no isto tako bezvremenski dizajn. Jednom kada ih nabave, MLM Label komade doista će moći izvlačiti s dna ormara svake ljetne sezone i nikada neće djelovati kao da je ‘ispala’ iz mode.

Komadi se mogu kupovati u web shopu brenda i u više od 100 butika u Australiji i u svijetu, uključujući popularne adrese Shopbop i Revolve. Sve novosti brenda također možete pratiti i na društvenim mrežama. MLM Label ima Facebook i Instagram stranicu, a putem hashtaga #mlmlabel, otkrit ćete koje sve trendseterice trenutno uživaju u dizajnu brenda i koji su odjevni komadi posebni hit ove sezone.

MLM Label3

MLM Label4

MLM Label6

MLM Label5

MLM Label7

MLM Label8

Foto: MLM Label

 

Učitati još
Zatvori