Mladenačka kolekcija brenda Liu Jo za jesen/zimu

Liu Jo kolekcija za jesen-zimu 2015/2016 prodorna je i mladenačka, ali i dalje chic i elegantna u duhu brenda. Basic odjevni predmeti kombiniraju se sa strukturiranim, rafiniranim ključnim komadima, stvarajući pravi balans između jednostavnosti i sofisticiranosti.

liujo4

Predimenzionirani, savršeno krojeni kaputi s printevima i jakne od eko krzna su must have komadi jesensko zimske kolekcije. Hipersenzualne haljine napravljene od meke umjetne kože ili satena sa životinjskim printom čine trend koji je u potpunosti fokusiran na ženstvenost i u koji se je lako zaljubiti. Živo obojane modne kombinacije prikazuju atmosferu inspiriranu originalnim vizualnim preklapanjima. Od savršenih moher makro-tartan kaputa, crvenih skinny hlača i modela napravljenih od meke eko kože, sve do haljina, ova tema nudi meku siluetu sa svježim i neobičnim kombinacijama.

liujo12

Chic trend varira od minimalističkih crno-bijelih kombinacija do hrabrih i jakih tonova, stvarajući intrigantni glam rock styling koji je nosiv od dnevnih pa sve do večernjih prigoda. Bogate bukle vunene veste s detaljima od eko kože nadopunjuju se plisiranim suknjama maskirnog uzorka, dok jakne od eko krzna savršeno pristaju uz plisirane culotte hlače napravljene od eko kože, stvarajući upečatljiv i intrigantan look.

0