Minimalističko zaručničko prstenje

Minimalističko zaručničko prstenje

Mejuri

Mejuri

Prsten s blještavim kamenom

Iako se povijest zaručničkog prstena može pratiti do antičke Grčke (a neki tvrde čak i do Egipta), tek je u 15. stoljeću postao običaj budućem supružniku darivati prsten s vrijednim kamenom poput dijamanta. Tada je to bilo rezervirano samo za najbogatije, dok u 20. stoljeću postaje uobičajeno i među nižim klasama.

Vrai & Oro

Vrai & Oro

U trenutku pada vrijednosti dijamanta 1938. godine, u Americi je rođen trend da bi mladoženja trebao potrošiti čak i do dvije mjesečne plaće na zaručnički prsten. Marketinška kampanja kompanije De Beers i slogan “Dijamanti su vječni” toliko se zapekla u kolektivnu svijest da su zaruke postale nezamislive bez masivnog kamena koji blješti na suncu. Ideju su dodatno podupirali filmovi, toliko da se proširila do europskih zemalja i infiltrirala u sve slojeve društva.

Vrai & Oro

Vrai & Oro

Minimalističko zaručničko prstenje

I dok je i danas to stvar statusa, moderne se mladenke okreću od trenda tražeći maleno, minimalističko prstenje koje neće koštati cijelo bogatstvo i savršeno će se uklopiti u dnevni look. Jednom kad zaručnički prsten stavite na ruku nećete ga htjeti skidati, a nježni prsten s malim kamenom ipak će se manje osjećati na ruci, nećete s njime zapinjati uokolo i postat će dio vas u sekundi. Uostalom to je znak ljubavi koji ne mora vrištati cijenu i raskoš već mora biti vama blizak srcu.

Pročešljali smo ponudu naših najdražih online trgovina u kojima uvijek pronađemo cool primjere. Mejuri, Vrai & Oro, Anna Inspiring Jewelry i J. Hannah svi nude različite varijante minimalističkog prstenja u okvirima različitih budžeta. Njihove kreacije nisu razmetljive, naprotiv vrlo su suptilne, nježne i idealne za sve koji traže nešto drugačije, prsten koji će obožavati cijeli život.

Mejuri

Mejuri

Odmak od tradicije postiže se različitim oblicima kamena, često taman dovoljno velikima da se presijavaju na svjetlosti, kao i vrlo tankim ringom koji može biti i od bijelog, zlatnog i crvenog zlata. Naš je izbor u nastavku.

Anna Inspiring Jewelry

zarucnicko-prstenje-anna-i-j-3 zarucnicko-prstenje-anna-i-j-4

zarucnicko-prstenje-anna-i-j-2

zarucnicko-prstenje-anna-i-j-5 zarucnicko-prstenje-anna-i-j

Mejuri

zarucnicko-prstenje-mejuri-6

zarucnicko-prstenje-mejuri-1 zarucnicko-prstenje-mejuri-3

zarucnicko-prstenje-mejuri-7

Vrai & Oro

zarucnicko-prstenje-vrai-and-oro-5

zarucnicko-prstenje-vrai-and-oro

zarucnicko-prstenje-vrai-and-oro-6

zarucnicko-prstenje-vrai-and-oro-3

J. Hannah

zarucnicko-prstenje-j-hannah

Foto: Mejuri, Anna Inspiring Jewelry, Vrai & Oro, J. Hannah

Učitati još
Zatvori