Minimalistički Birkenstock modeli

Minimalistički Birkenstock modeli

Birkenstock natikače

Sezona Birkenstock sandala u punom je jeku i još jednom se pokazuje kako su modeli ljetne obuće s ovim poznatim potpisom i dalje favorit među domaćom publikom. Zahvaljuju to svakako bezvremenskom dizajnu i udobnosti koju garantiraju pri nošenju. A to su samo dva razloga zašto ih Hrvatice toliko vole.

O Birkenstock natikačama iz proljetne kolekcije već smo vam pisali, kao i tome da je brend predstavio zanimljivu beauty liniju. Ovdje ste čak mogli doznati kako kombinirati omiljene birkenstockice ove sezone i uvijek izgledati cool. A sada je našu pažnju privukla suradnja Birkenstocka i magazina AnOther. U njoj su do izražaja došli najbolji minimalistički modeli Birkenstock natikača.

Minimalistički Birkenstock modeli

Minimalističko Birkenstock ljeto

Iz uistinu šarolike Birkenstock ponude za ljeto, izdvojili smo nekoliko sasvim klasičnih i minimalističkih modela koji će se odlično uklopiti u svaki stil. Naročito će ih voljeti pretežite obožavateljice (ne)boja i sasvim nenametljivih modnih dodataka. Modeli Arizona i Milano, klasici su s dva kožna remena. Oni se pojavljuju u bijeloj, crnoj, tamnosivoj i još nekoliko zemljanih boja poput bež, maslinaste i smeđe. Treći najpopularniji stil je natikača Madrid, još jednostavnija s jednim kožnom remenom, koja dolazi u cijelom spektru boja, no vjerujemo kako će minimalisticama omiljene biti one neutralne. Cool jednostavne modele iz Birkenstocka pronađite u nastavku, a kupiti ih možete ovdje.

Birkenstock12 Birkenstock11 Birkenstock10 Birkenstock4

Birkenstock9 Birkenstock8 Birkenstock7 Birkenstock6 Birkenstock5 Birkenstock2 Birkenstock

Birkenstock3

Foto: Birkenstock

Učitati još
Zatvori