Minimalističke zlatne narukvice

Minimalističke zlatne narukvice

mejuri-narukvice-5

Gotovo nevidljiv, a tako snažan, minimalistički nakit je vječan. Od prstenja, preko naušnica, pa sve do narukvica i lančića, jedan komad kupljen sa značenjem može potrajati cijeli život. I još je najljepša moguća uspomena kupujete li poklon jer jednom, u dalekoj budućnosti, može postati i nasljeđe.

mejuri-narukvice-4

Pronašli smo jedan kanadski start up koji je odlučio spojiti ideju vrhunskog (i često vrlo skupog) nakita s pristupačnijim cijenama kako bi njihovi kupci na svakodnevnoj bazi imali pristup elegantnom i bezvremenskom nakitu besprijekornog dizajna, a ne čekati isključivo posebne prilike kako bi si ga priuštili. Noura Sakkijha i Justine Lançon pokrenule su Mejuri i smjestile svoj brend između skupog nakita i bižuterije te oduševile kupce, uglavnom žensku publiku.

mejuri-narukvice-6

U svojoj ponudi imaju prstenje, naušnice, lančiće i naušnice, a mi danas izdvajamo nježne i minimalističke zlatne narukvice. U obliku lančića, sa simboličnim ukrasima u obliku srca, s pločicom na koju možete nešto ugravirati ili s dodatkom nekog kamena, mogu postati vaš svakodnevni odabir, prikladan za apsolutno sve situacije. Nosite li sat, sakrit će se uz njega ili slobodno plesati i svjetlucati oko zapešća ako nemate drugi nakit. Ovako tanke narukvice mogu se kombinirati jedna s drugom i neće izgledati pretjerano.

mejuri-narukvice-7

Mejuri dostavlja u Hrvatsku, provjerite na njihovoj stranici što sve imaju u ponudi!

mejuri-narukvice-3

mejuri-narukvice-2

mejuri-narukvice-1

Foto: Mejuri

Učitati još
Zatvori