Duhoviti “merch” poznate komedije

Duhoviti “merch”
poznate komedije

Legally Blonde merch

Legally Blonde

Sjećate li se luckaste plavuše koja nakon prekida s dečkom odluči upisati Harvard, povesti sa sobom svoju malu chihuahua-u, s ružičastim naočalama na glavi i jednako vedrim pogledom na svijet? Film Plavuša s Harvarda (Legally Blonde) na veliko filmsko platno izašao je prije 16 godina i odličnom glumačkom postavom s Reese Witherspoon na čelu i scenarijom ispunjenim dovitljivim i zvučnim rečenicama osvojio publiku. Sve do danas, Legally Blonde ostala je jedna od omiljenih romantičnih komedija kroz koju se osim ljubavne priče, na vrlo suptilan način, kroz simpatične dijaloge i avanture vrckaste Elle, provlači i feministička tematika. Njezinu popularnost danas potvrđuje i mini kolekcija majica i kapa koju je u svoju ponudu nedavno uvrstila američka digitalna platforma glumice Elizabeth Banks Whohaha kreatorice čijeg su sadržaja zanimljive i inteligentne žene, baš poput Elle Wood.

Legally Blonde Merch

Legally Blonde Merch

Kolekcija se sastoji od sportske majice, majice kratkih rukava, dvije kape i praktične bilježnice, obojenih u bijelu i, naravno, ružičastu boju jer ako je itko ikad pomislio ili rekao da je narančasta (ili bilo koja druga boja) nova ružičaste, bio je u krivu. Baš kao što je to prije 16 godina pokazala Elle svojim eklektičnim stilom u tonovima ružičaste i trenutni modni trendovi slažu se s njezinom vedrom modnom filozofijom. Svaka stvar ispisana je jednom od ikoničnih rečenica. Kape tako nose natpise Band & snap i what? like it’s hard? našivene bijelim koncem, ružičasta sportska majica očekivano nosi nezaboravnu rečenicu koja je vratila slavu ružičastoj boji, Whoever said orange was the new pink was seriously disturbed, dok bijela t-shirt majica i bilježnice, jednako poput kape, nose ikoničnu what? like it’s hard? rečenicu.

Legally Blonde Merch

Legally Blonde Merch

Nebitno jeste li jedan od superfanova ove ikonične romantične komedije ili samo volite malo ružičaste boje u svojoj garderobi, ovaj udoban i trendi Legally Blonde merch lako će naći put do vašeg ormara. Nadamo se da je ova kolekcija najava za povratak djevojke u ružičastom na filmsko platno. Cijelu kolekciju pogledajte u galeriji ispod i pronađite u shopu digitalne platforme Whohaha.

Legally Blonde Merch

Tekst: Ela Jarni

Foto: Whohaha, Screenshot

Učitati još
Zatvori