Retro pletivo u novoj kolekciji kanadske dizajnerice hrvatskih korijena

Retro pletivo u novoj kolekciji kanadske
dizajnerice hrvatskih korijena

Mila Zovko

Vesta Joni

Mila Zovko jesen/zima 2017./2018.

Pisali smo već o kanadskom brendu koji nosi hrvatski predznak i njegovim uvijek divnim komadima. Sada je lansirao svoju treću po redu kolekciju luksuznog pletiva za jesen/zimu 2017.

Brend Mila Zovko koji je nastao iz ljubavi i dobio ime prema pokojnoj majci dizajnerice, svojim prekrasnim i jedinstvenim vestama osvaja svijet mode. Osim što ga je kanadski Elle uvrstio u Top 8 kanadskih cool brendova, nosi ga i promovira Sophie Gregoire Trudeau, ikona stila i žena kanadskog premijera. Nova kolekcija zadržala je prepoznatljive Mila Zovko prugice i asimetrične uzorke, ali uz kombinacije novih boja.

Mila Zovko

Vesta Natalia

Zagasite boje u kombinaciji sa zlatom

Uz šarene veste u ovoj kolekciji nalaze se i jednobojni modeli na kojima je dan naglasak bodu pletiva i prekrasna pletena haljina za hladnije dane. Dizajnerica Sandra Zovko za ovu je kolekciju koristila zagasite boje koje u kombinaciji sa zlatnom bojom tvore magičnu i toplu jesensku paletu.

Vesta Nives

Vesta Nives

Posebno je ponosna na Joni Gold vestu za koju već postoji lista čekanja, zato požurite ako je želite u svom ormaru jer su svi modeli brenda napravljeni u limitiranim edicijama. Veste se mogu kombinirati uz sve što se nalazi u vašem ormaru, a detaljima će dati dašak živosti i topline jesensko-zimskoj garderobi.

Vesta Nives

Vesta Nives

Lookbook je snimljen u Vancouveru, a za fotografije koje podsjećaju na šumsku čaroliju zaslužna je fotografkinja Luna Simić. Modeli su izrađeni od najkvalitetnije talijanske merino vune, egipatskog pamuka i sjajnih lurex niti. Proizvedeni su u New Yorku iz razloga što MILA ZOVKO želi najbolje za svoje kupce i poštuje fare trade politiku proizvodnje. Sve modele možete vidjeti i kupiti na www.milazovko.com.

Tekst: Jelena Čolak

Učitati još
Zatvori