Čizmice na vezanje koje priželjkujemo ove zime

Čizmice na vezanje koje
priželjkujemo ove zime

A post shared by miista (@miistashoes) on

Jedan od uzbudljivijih dizajnerskih brendova cipela, koji svakom novom kolekcijom uspije privući pozornost, zove se Miista Shoes, kojeg je 2010. godine pokrenula Španjolka Laura Villasenin. Iako dosta mlad, ovaj modni brend već je stekao kritičnu publiku, odnosno klijentelu, a povjerenje opravdao pomno osmišljenim, konstruiranim i izrađenim cipelama, koje su podjednako inspirirane modnim trendovima, koliko su i samo svoje i posebne.

Studio brenda nalazi se u istočnom dijelu Londona, a proizvodnja samih cipela odvija se u Laurinoj rodnoj Španjolskoj. Dizajnerica je, pokrećući brend, imala jednu želju: igrati se s različitim kalupima i materijalima, bez kompromitiranja kvalitete, nosivosti ili cijene cipela koje dizajnira. Tako je Miista Shoes i do danas ostao brend kod kojeg ćete pronaći dobru kožnu cipelu, vrhunski izrađenu i k tome i ne toliko skupu kao što je slučaj kod drugih dizajnerskih brendova cipela. Našu pažnju ove su sezone privukle cool Miista Shoes čizmice na vezanje, koje je brend ponudio u dvije varijante.

Miista čizme na vezanje

Miista čizme na vezanje

Jedan model zove se Alycia, a drugi Erika, no neke veće razlike na njima zapravo ni nećete vidjeti. Razlikuju se po visini potpetice i vrpci za vezanje, koja je u slučaju modela Erika baršunasta. Čizmice su istovremeno romantične i ženstvene, a opet kulerske i urbane, te ih vrlo lako zamišljamo u kombinaciji s jeansom, kao i s romantičnim midi i maxi haljinama boho prizvuka. U ponudi ih kod nas ima zagrebački Malai concept store, no zalihe se brzo rasprodaju, pa želite li uloviti jedan od ovih modela, Alyciju ili Eriku, svakako požurite. Osim toga, čizmice možete pronaći i u Miista web shopu.

Foto: Miista, Instagram

Učitati još
Zatvori