Kaputi koji laskaju svakoj figuri

zara-kaput

Midi kapute volimo zbog činjenice da laskaju svakoj figuri. Njih mogu nositi visoke i niske djevojke, vitke i krupne jer pristaju svakoj građi. U strukiranim modelima figura će izgledati ženstvenije, dok su široki modeli rezervirane za djevojke koje vole ostavljati opušteni i trendi dojam. S dobrim kaputom možete izgledati casual, sportski, romantično ili retro, sve ovisi na koju odjeće i na kakve cipele ih kombinirate.

Kaputi se nose na tenisice ili na čizme, bitno da su topli i ugodni. Ove sezone nosimo modele u raznim bojama. Ako već imate u svom ormaru klasični model u neutralnoj boji onda je ova sezona pravo vrijeme da se poigrate s tartan uzorkom koji sve češće viđamo u novim kolekcijama poznatih brendova. Izdvojili smo najbolje dostupne midi modele kaputa.

zara-10

Zara

Kaputi se nose na tenisice ili na čizme, bitno da su topli i ugodni. Ove szeone nosimo modele u raznim boajma. Ako već imate u svom ormaru klasični model u neutralnoj boji onda je ova sezona pravo vrijeme da se poigrate s tartan uzorkom koji sve češće viđamo u novim kolekcijama poznatih brendova. Izdvojili smo najbolje dostupne midi modele kaputa.

H&M

hm-3

hm-1

hm

hm-4

MANGO

mng-2

mng-4

mng-12

mng-5

mng-6

mng-8

mng-7

mng-9

mng-10

TOMMY HILFIGER

tommy-5

tommy-4

tommy-2

tommy-1

ZARA

zara-3

zara-5

zara-9

zara-8

zara-1

zara-11

REPLAY

replay-3

replay-2

replay

STRADIVARIUS

stardivarius-2

stradivarius-1

stradivarius-3

stardivarius

PULL AND BEAR

pull-and-bear-2

pull-and-bear

LIU JO 

liu-jo-2

liu-jo-1

liu-jo

BERSHKA

bershka

bershka-1

0