Minimalistički ruksak za ljeto u gradu

michael kors ruksak2

Kožne torbe i popratni modni dodaci, danas su glavni adut kolekcija poznatih modnih dizajnera. Jedan od njih je i Michael Kors, velikan američke ready-to-wear mode, čije torbe redovito susrećemo i na hrvatskim ulicama, a njegova svaka nova kolekcija asesoara izaziva veliki interes kod modne publike.

michael kors ruksak

Dizajner je za ljetnu sezonu pripremio jednu mini kolekciju torbi i torbica, iz koje se posebno istaknuo novi ruksak imena Dalia. Ruksaci su se općenito u velikom stilu vratili na ulice gradova, a najpoželjniji modeli oni su minimalističkog dizajna, čistih linija i neutralnih boja.

michael kors ruksak5

Upravo Korsovi ruksaci odgovaraju tom opisu i budući da su lišeni suvišnih detalja, do izražaja maksimalno dolazi fina koža od koje su izrađeni, a koja dolazi u suzdržanom koloritu; crnoj, bijeloj, bež i jednoj divnoj svijetloplavoj boji.

michael kors ruksak6

Ruksak na prvu podsjeća na klasičnu bucket torbu i zahvaljujući kratkoj ručki može se nositi u tom stilu, ali i kao klasični ruksak prebačen preko ramena. Njegov najzanimljiviji detalj pokazuje se kada je torba skupljena i kada se vezice vežu u veliki čvor od meke kože. Dizajner ovu torbu nudi na svom webu kao dio ljetne ponude.

Foto: Michael Kors

0