Matija Vuica ima novu kolekciju imena Atlantida

Matija Vuica ima novu kolekciju
imena Atlantida

Matija Vuica

Domaća dizajnerica Matija Vuica, predstavit će svoju kolekciju Spring/Summer 2018. pod nazivom ATLANTIDA, u sklopu programa FASHION LIVE koji će se održati u četvrtak, 20. srpnja točno u ponoć na Plava laguna Croatia Open Umag u Dance areni.

Posjetitelji teniskog turnira Plava laguna Croatia Open Umag, ove će godine imati priliku uživati u pravom modno-plesnom spektaklu predstavljanja nove kolekcije za SS 2018 jedne od najuspješnijih domaćih dizajnerica Matije Vuice, čije kreacije nose sva imena s A liste domaće scene.

Matija Vuica i nova kolekcija Atlantida

Kolekcija pod nazivom ATLANTIDA, inspirirana mističnim svijetom podmorja, bajkovitim morskim sirenama i neopisivoj važnosti očuvanja voda za opstanak cijelokupnog života na zemlji, ujedno je i apel dizajnerice za očuvanjem istih.
Poznata po svom rafiniranom modnom rukopisu, dizajnerica će predstaviti 30 ručno rađenih haljina, na kojima danonoćno radi tim njenog ateliera, te će u svoje kreacije odjenuti i cijelokupan plesni ansambl.

VUICA BLACK

Orginalna lokacija događanja te najavljene zvučne i video atrakcije, svakako će pridonijeti cjelokupnom dojmu spektakla, koji će režijski i koreografski potpisati Ivona Brnelić, poznata koreografkinja s inozemnom karijerom. Plesno modni spektakl od tri dijela, započinje točno u ponoć, što još više pridonosi napetoj atmosferi iščekivanja ove nesvakidašnje modne priče, s kakvima nas Matija Vuica svaki puta ponovo iznenadi.

Učitati još
Zatvori