Matija Vujica i ELFS-i predstavili svoje kolekcije u Umagu

Matija Vujica i ELFS-i predstavili
svoje kolekcije u Umagu

Matija Vujica i ELFS-i predstavili svoje kolekcije u Umagu (9)

Sinoć je umaška Dance Arena na jednu večer pružila impresivnu modnu priču te ugostila jedinstveni multimedijalni glazbeno-modni spektakl Fash!on Live u režiji Ivone Brnelić s Matijom Vuicom i modnim duom ELFS u glavnim ulogama.

Predstavljanje aktualnih kolekcija omiljenih hrvatskih dizajnera, svojim jedinstvenim vokalima pratili su Nikola Marjanović i Danijela Večerinović, dok su cjelokupni dojam plesnim točkama zaokružili plesači studija RiS Ivone Brnelić, koreografkinje i dugogodišnje plesačice Tine Turner.

Matija Vujica i ELFS-i predstavili svoje kolekcije u Umagu (11)

ELFS

Duo ELFS predstavio je sinoć svoju ženstvenu cvjetnu ljetnu kolekciju i kolekciju kupaćih kostima dok je Matija Vuica u kontrastnoj igri emocija ostala vjerna svojim couture unikatnim haljinama. Na ideju o dosad u Hrvatskoj neviđenom konceptu Ivona je došla tijekom svoje inozemne karijere, crpeći inspiraciju iz slavnih revija poput Victoria’s Secreta.

ELFS

ELFS

„Željela sam publici dati nešto drugačije i spojiti više različitih elemenata kao što su moda, ples, teatar i glazba u jedan zanimljiv spektakl pun energije. Mislim da, kada se snage udruže, možemo stvarati jako kvalitetne projekte. Oduvijek mi je bila želja donijeti nešto slično u Hrvatsku i jako mi je drago što sam uspjela ovdje ostvariti svoju viziju“, izjavila je Ivona.

Matija Vuica

Matija Vuica

Nakon zabavnog spektakla posjetitelji Dance Arene jutro su dočekali uz DJ Throttlea, jedno od najvećih imena house glazbe današnjice. Australski je DJ publiku rasplesao vrhunskim glazbenim ritmovima i najboljim svjetskim hitovima.

Učitati još
Zatvori