Još jedna Massimo Dutti kolekcija iz koje želimo baš sve

Još jedna Massimo Dutti kolekcija iz
koje želimo baš sve

massimo-dutti-kolekcija-12

Massimo Dutti istaknuo se kao jedan od brendova Inditex grupe. Umjesto trendi predznaka, Massimo Dutti od samog početka nosi onaj Premium brenda. Svaka kolekcija donosi klasične, ali moderne, jednostavne, ali drugačije komade stvorene od finih materijala. Iako se svojom estetikom, pažnjom za detaljima i kvalitetom izrade može mjeriti s high end brendovima, Massimo Dutti cjenovno odgovara luksuznijim high street brendovima.

Iz kolekcije u kolekciju, Massimo Dutti pronalazi sve više obožavatelja njegove profinjene elegancije. Iako uvijek teži klasičnim krojevima koji se unutar naših ormara zadržavaju neovisno u kojoj se sezoni i godini nalazimo, svaki njego komad nosi moderan izgled i suptilan namig trendovima u silueti, boji ili teksturi. Savršen spoj klasičnog i trenutno Massimo Dutti komade pretvara u uvijek poželjan dodatak našoj garderobi. Nedavno, Massimo Dutti izbacio je novu kolekciju Red Atelier koja donosi spoj jednostavnih i ženstvenih komada. Zajedno, oni stvaraju savršenu mini garderobu koja će nas iz hladne zime uvesti u prozračnije i toplije proljeće.

RED ATELIER: MASSIMO DUTTI KOLEKCIJA KOJU ŽELIMO

massimo-dutti-kolekcija-7

Nova Red Atelier kolekcija s potpisom brenda Massimo Dutti donosi spoj modeli koji unutar jednostavnih krojeva donose igru tekstura, detalja i uzoraka. Iako naizgled vrlo klasičnog izgleda, svaki od komada otkriva trendi pomak koji stvara vrlo moderan izgled.

Kolekcija Red Atelier donosi naglasak na klasike zimske, ali i proljetne garderobe te nijanse istovremeno upečatljive, klasične i trendi crvene boje. Uz klasičnu crvenu i njezinu duboke bordo tonove, kolekcija ističe i neutralne nijanse poput crne, sive i bež boje. U igru vatrene crvene i staloženih neutralnih boja floralni motivi unose dozu romantike, dok jednostavan karirani uzorak naglašava onaj klasičan karakter omiljenog odijela.

massimo-dutti-kolekcija-11

Od pletiva i baršuna do prozračnog šifona i cool kož, uz spoj jarkih i neutralnih tonova i igru uzoraka, nova Massimo Dutti kolekcija donosi i zanimljivu igru tekstura koja ističe i najjednostavnije siluete. Kako bi zaokružio svoju najnoviju kolekciju, Massimo Dutti je odjevne komade začinio s nekoliko modnih dodataka koji nose jednaki spoj klasičnog i modernog te jednako igru modela, tekstura i boja.

Kako izgleda kolekcija u čijim bismo komadima rado proveli ostatak zime, ali i zakoračili u prve proljetne dane pogledajte u nastavku. Sve komade pronađite ovdje.

massimo-dutti-kolekcija-18

massimo-dutti-kolekcija-2

massimo-dutti-kolekcija-9

massimo-dutti-kolekcija-10

massimo-dutti-kolekcija-3

massimo-dutti-kolekcija-8

massimo-dutti-kolekcija-16

massimo-dutti-kolekcija-5

massimo-dutti-kolekcija-17

massimo-dutti-kolekcija-4

massimo-dutti-kolekcija-14

massimo-dutti-kolekcija-19

massimo-dutti-kolekcija-20

massimo-dutti-kolekcija-15

massimo-dutti-kolekcija-21

Foto: Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori