Najromantičnija kolekcija badića za 2017.

Najromantičnija kolekcija badića za 2017.

Prisjetimo li se prošlog ljeta, teško da je bilo popularnijih kupaćih kostima od onih modnog brenda Marysia Swim. Bili su tu još i Kiini Swimwear, Triangl i Solid & Striped, no niti jedan nije dostigao popularnost Marysije, brenda koji se takoreći pojavio preko noći.

Njegovi kupaći kostimi puni retro šarma lani su osvojili plaže, a isticali su se zbog svog valovitog poruba koji je u klasične krojeve unio zanimljivi ‘twist’. Marysia je inače brend koji je osnovala nekadašnja balerina i njujorška dizajnerica poljskog porijekla Maria  Dobrzanska Reeves, u želji da dizajnira kupaće kostime koji će svakome odlično pristajati krojem, a k tome biti savršeno sašiveni. Kvaliteta Marysia badića brzo je prepoznata, a na krilima uspjeha nastala je i najnovija kolekcija brenda, ona za resort sezonu.

Naravno, vrlo brzo smo je zamijetili na modelima i blogericama, a naročito za vrijeme blagdana i početkom siječnja, kada su celebrityji uglavnom boravili u tropskim krajevima i punili baterije za novu godinu. Viktorijina anđelica Elsa Hosk te blogerice Evangelie Smyrniotaki (Style Heroine) i Michelle (@cremedemichelle) među prvima su isfurale nove Marysia modele, koji su u dvije kratke riječi – san snova.

I dalje su tu prepoznatljivi, valoviti porubi, no sada dolaze na kupaćim kostimima s gaćicama visokog struka, s detaljima na vezanje i u materijalima vrlo zanimljivih tekstura, koji ovim badićima daju novu dimenziju. Tu su i sasvim novi modeli s volanima, bralette bikiniji i badići na jedno rame, a osim krojeva, osvaja nas i paleta boja, koja varira od zemljanih tonova pa sve do nježno ružičaste i bijele. Na Marysia Swim web stranici možete saznati više o kolekciji, čije vam modele donosimo u nastavku.

marysiaswim2

Marysia resort kupaći kostim8

Marysia resort kupaći kostim5

Marysia resort kupaći kostim7

Marysia resort kupaći kostim12

Marysia resort kupaći kostim13

Marysia resort kupaći kostim4

marysiaswim

Marysia resort kupaći kostim6

Marysia resort kupaći kostim9

Marysia resort kupaći kostim14

Marysia resort kupaći kostim10

Marysia resort kupaći kostim11

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori