MAre store predstavio zimske kolekcije Michael Kors i Amelie

MAre store predstavio zimske
kolekcije Michael Kors i Amelie

Antonija Blaće

Antonija Blaće

Jučer je u Zagrebu u prodavaonici MAre Store predstavljena najnovija kolekcija za jesen/zimu jedinstvenih ručno pletenih kardigana brenda Amelie Handmade i luksuznog modnog brenda Michael Kors. Predstavljanje nisu propustila brojna imena društvenog života poput: Nikoline Lacković, Antonije Blaće i Iris Androšević Pinjuh.

Marija Penic Ivanko i Iris Androšević Pinjuh

Marija Penic Ivanko i Iris Androšević Pinjuh

U moru konfekcijskih komada odjeće zahvaljujući kojima cijeli grad izgleda uniformirano od ovog tjedna MAre store u svoju ponudu uvodi Amelie – tradicionalno ručno rađeno unikatno pletivo. Amelie novom kolekcijom džempera i kardigana ponovo na velika vrata uvodi kreativne, i neodoljive komade proizvedene pomalo zaboravljenom metodom.

Marija Penic Ivanko i Amelie Handmade dizajnerice

Marija Penic Ivanko i Amelie Handmade dizajnerice

Kolekcijom dominiraju kombinacije cijele palete boja i zemljanih tonova pa će nova kolekcija u ponudi zadovoljiti želju za jarkim bojama poput ljubičaste, roze i crvene pomiješane s neutralnom sivom ili smeđom. Posebnost ove kolekcije je mogućnost da sami sudjelujete u dizajniranju svojeg kardigana jer MAre Store u ponudi dostupne palete boja kojima ćete personalizirati svoj novi najdraži zimski komad.

Nikolina Lacković

Nikolina Lacković

Osim Amelie Handmade od ove jeseni u MAre store dostupna je nova kolekcija Michael Kors kolekcija koja odiše glamurom, savršenim ženstvenim krojevima i premium materijalima. Kolekcija obiluje kratkim haljinama s naglaskom na struk i kombinezonima sa živopisnim cvjetnim printevima. Kolekciju jesen/zima 2017. karakteriziraju s jedne strane vesele boje, poput ružičastog grejpa i limeta zelene boje, a s druge strane dio kolekcije je crn, bijel i mornarski što u potpunosti opisuje Michael Kors ženu koja je istovremeno provokativna i odmjerena.

Marija Penic Ivanko, Antonija Mužar i Ana Cvitković

Marija Penic Ivanko i Antonija Mužar 

mare-store-17

mare-store-18

Iris Androšević Pinjuh

mare-store-2

mare-store-24

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori