Kupaći kostim u kojem bismo odmah na plažu

Kupaći kostim u kojem bismo
odmah na plažu

happilygrey4

Gledajući fotografije blogerica na društvenim mrežama, gotovo svakodnevno se upoznajemo s modnim brendovima i njihovom ponudom, koja nam putem Instagrama postaje bliža no ikad.

Mnoge trendseterice iz blogerskog svijeta već su se s prvim danima proljeća zaputile na odmor u najljepše krajeve svijeta, a jedna od njih bila je i Mary Sang, modna i travel blogerica koju pratiti možete na profilu @happilygrey. Dane provedene tik uz more, Mary je iskoristila da pokaže svoj novi kupaći kostim koji potpisuje Mara Hoffman.

happilygrey2

Kupaći kostim Terry

Dizajnerica je već dulji niz godina poznata po odličnoj modi za plažu koju stvara, no činjenica da se jedna blogerica s gotovo milijun followera fotografirala u njenom kupaćem kostimu, zasigurno će pridonijeti još boljim prodajnim rezultatima u njenim trgovinama.

happilygrey5

Kupaći kostim o kojem pričamo, a koji nas je odmah osvojio, oslanja se na ove godine velik trend jednodijelnih kupaćih kostima. Na šarmu mu daju prugice, baš kao i detalj vezanja. Ovaj stil opisali bismo kao mornarski chic, koji je baš uvijek u modi, pa nema sumnje da će prugasti jednodijelni model Mare Hoffman biti hit i u mnogim nadolazećim ljetima.

happilygrey3

Na stranici poznate dizajnerice možete se uvjeriti koliko još odličnih badića krije njena kolekcija za ljeto 2017., a želite li istražiti baš spomenuti model Terry, posjetite Mara Hoffman webshop ili sličan model pronađite na Net-a-Porteru i ASOS-u.

happilygrey6

Foto: @happilygrey

Učitati još
Zatvori