Prva ‘bridal’ kolekcija cipela Manola Blahnika

Prva ‘bridal’ kolekcija
cipela Manola Blahnika

manolo-blahnik-bridal-collection-10

‘Married in Manolos’, ime je prve kolekcije cipela za vjenčanje slavnog postolara Manola Blahnika, u čijim su se svečanim modelima žene udavale i u prošlosti, no zanimljivo je kako je dizajner tek sada objedinio svoje najpopularnije cipele u jednoj ‘bridal’ kolekciji.

Slavne ‘manolice’, koje su bile zaštitni znak televizijskog lika Carrie Bradshaw, dolaze i u ovoj kolekciji, a u ‘bridal’ izdanju pojavljuje se i kultni model Hangisi s kristalnom ukrasnom kopčom. Kako bi vjenčani trenuci bili uistinu nezaboravni, Blahnik je u kolekciju uvrstio i svjetski prepoznatljivi, kobaltno plavi model ‘Hagisi’ kojim je Faca zaprosio Carrie u seriji Seks i grad.

Manolo Blahnik cipele za vjenčanje 3

Inače, ‘bridal’ kolekcija Manola Blahnika zasad je dostupna u Velikoj Britaniji i nudi ukupno 14 modela, a poseban fokus stavlja se na mladenke koje žele personaliziranu cipelu, pa je u dizajnerovu londonskom butiku također mogu napraviti po vlastitoj želji, birajući materijal, visinu potpetice, detalje koji će ju krasiti i inicijal koji se gravira na potplat.

Manolo Blahnik cipele za vjenčanje 2

Manolo Blahnik cipele za vjenčanje 8

Manolo Blahnik cipele za vjenčanje 4

Manolo Blahnik cipele za vjenčanje 7

manolo-blahnik-bridal-collection-9

Manolo Blahnik cipele za vjenčanje

Foto: Manolo Blahnik

Učitati još
Zatvori