Znamo gdje možete nabaviti pristupačniju verziju YSL mrežastih čizama
Znamo gdje možete nabaviti pristupačniju verziju YSL mrežastih čizama

Znamo gdje možete nabaviti pristupačniju
verziju YSL mrežastih čizama

Obožavamo YSL viziju i dizajne, a obožavaju ga i ‘it’ djevojke. Tome u prilog ide i činjenica da se već neko vrijeme trendi djevojke vraćaju omiljenom modnom dodatku, idealnom za slavljenička izdanja. Naime YSL mrežaste čizme sa sjajnim kristalima zapele su nam za oko, kao i mnogim trendsetericama. Prve ih je, dakako, nosila Hailey Bieber i to uz Saint Laurent smoking haljinu i sunčane naočale. Nakon nje ove mrežaste čizme nosile su i mnoge druge influencerice.

Elegantne mrežaste čizme idealne za partyje

Naime, riječ je o modelu koji je dizajnirao Anthony Vaccarello, a ove čizme predstavio je u kolekciji za proljeće/ljeto 2022. godine. Čizme su u trenu postale ‘it’ komad sezone, a kako se bliži kraj godine idealni su modni dodatak za nadolazeće partyje. Ove visoke svjetlucave čizme vrlo su elegantan i upečatljiv modni dodatak, a pun su pogodak za sve odvažne djevojke koje svoju kombinaciju žele začiniti nečim posebnijim.

Mango ima pristupačniju verziju

Mi smo pronašli pristupačniju verziju ovog modela čizama i to u Mangu. Mango je ove godine odlučio u svoju ponudu uključiti svjetlucave čizme koje su se svakako našle i na našoj shopping listi. Ovo možda nisu najpraktičnije čizme koje ćete nositi, ali su vrlo atraktivan modni dodatak za večernje izlaske.

Foto: Instagram, Mango

Učitati još
Zatvori