Crvena Mango košulja je prvi “it” komad 2018.

Crvena Mango košulja je prvi
“it” komad 2018.

Iza nas je još jedna godina koju su u modnom svijetu obilježili novi trendovi i novi “it” komadi koji su vladali uličnom modnom pistom i osvajali naš ormare. Posljednji tjedan donio je početak velikog sezonskog sniženja koje donosi još jednu priliku da uhvatimo najbolje komade 2017. godine. U potrazi za najboljim sniženjima, na policama omiljenih high street brendova pažnju su plijenili i modeli iz prve proljetne kolekcije. Većina novih modela uhvatila tek nekoliko znatiželjnih pogleda, no jedan od proljetnih Mango komada se, uspkros stotinama komada na sniženju, već istaknuo kao najpoželjniji.

MANGO KOŠULJA IZ PROLJETNE KOLEKCIJE KOJU SVI VEĆ NOSE

Mango crvena košulja proljeće 2018.

Mango

Sasvim neočekivano, jednostavna i elegantna crvena košulje iz prve proljetne kolekcije popularnog španjolskog high street brenda Mango postala je prvim “it” komadom 2018. godine. Klasičnih linija, ali istovremeno i vrlo modernog izgleda, Mango košulja crvene boje istaknula se detaljima zanimljive kragne koje naglašava njen sofisticirani karakter te džepa i tankih bijelih prošiva koji donose vrlo moderan pečat ovom klasičnom komadu.

Mango crvena košulja proljeće 2018.

Mango

Trendseterice i ambasadorice brenda i ovaj su put bile prve koje su ovaj predivan Mango model dodale svojoj garderobi. I dok su ju mnoge, inspirirane Mango lookbookom, spojile s pripadajućim crvenim Mango hlačama s bijelim prošivima, druge ovaj prvi “it” komad za proljeće 2018. nose s omiljenim elegantnim klasicima koji se već nalaze u njihovom ormaru.

U nastavku vam donosimo nekoliko njihovih odličnih kombinacija zbog kojih ovu košulju želimo još više.

Objavu dijeli Gosia Boy (@gosiaboy)

Foto: Instagram, Mango

Učitati još
Zatvori