Pop-up showroom s Malom radnjom dizajna

borsa

Za kraj godine 17. i 18. prosinca, od 10 do 19 sati, po božićne poklone ili nešto za sebe, možete svratiti na zanimljiv pop-up showroom na kojem izlažu domaći brendovi – Borša/Mala Radnja Dizajna, Anthony Avangard, Nott. Ordinary Jewelz i Printly. Lokacija je Trakošćanska 17, u showroomu Nott. Ordinary Jewelz-a.

anthony1

Anthony Avangard je brend iza kojeg stoji mladi dizajner Antun Aščić. Prepoznatljiv po svojim majicama s zanimljivim aplikacijama i ostalim mladenačkim proizvodima.

borsa1

Borša / Mala Radnja Dizajna poznata je po svojim dizajnerskim torbama i ruksacima, a u zadnje vrijeme i ostalim dizajnerskim predmetima poput bilježnica, čokoladica i šalica s originalnim porukama.

nott

Nott. ordinary jewelz je nakit kojemu je baza čvor izveden od parakorda ili nautičkog konopa te oplemenjen raznoraznim dodacima od staklenih perli, poludragog kamenja, metalnih elemenata i akrilne boje. Autentičan dizajn čvorova izlazi iz ideje dizajnerice Silvije Talan. Zaštitni znak koji nosi svaki komad je krilo koje simbolizira slobodu stvaranja i kreativnost u najčišćoj formi.

printly

Printly će vam pomoć ako poželite pokloniti ljubav i to onu u papirnatom obliku. Iza imena Printly kriju se maštoviti, personalizirani poklončići i različite grafičke kreacije. Ideja se krije iza papirnatih poklončića kojima se izražava nešto osobno, interno i drugačije. Želje za novu 2017. sada možete izraziti i na personaliziranoj stolnoj mapi, kalendarćiću, bilježnici ili čak i ilustraciji kućnog ljubimca. U svakom slučaju izraziti se točno onako kako želite.

0