Trend s Tjedna mode u New Yorku koji će uskoro svi nositi

ny-majice-8

Majice s natpisima nisu novost, no koliko su zavladale ulicama New Yorka za vrijeme ovog Tjedna mode može se okarakterizirati kao najava jednog od najjačih trendova. Za sve je kriv Vetements, jedan od trenutno najutjecajnijih modnih brendova koji je već dodatno popularizirao poznate logotipove kao što su Champion, Reebok, Juicy Couture i Levi’s. Jedna od najpopularnijih majica svakako je bila ona s logom DHL-a, a Vetements voli i majice s provokativnim porukama koje su prvenstveno osvojile žene.

ny-majice-3

Ali ne radi se samo o utjecaju Vetementsa – među poželjne odjevne komade vraćaju se apsolutno sve majice koje su po bilo čemu ‘statement’. U New Yorku su ovih dana svakako najpopularnije one s retro fontom, ali i T-shirtice s fotografijama ili imenima poznatih bendova, od Bruce Springsteena do Spice Girls. Također, ne radi se samo o pamučnim majicama kratkih rukava, jednako su poželjni sweatshirt modeli, ali i oni s kapuljačama. Što drugačiji natpis ili bend, to zanimljivija odjevna kombinacija.

ny-majice-4

Iako nam stižu jesen i zima, ove T-shirtice biti će itekako aktualne nadolazećih dana, a uskoro ćemo ih zasigurno viđati u kombinaciji s blejzerima, kožnim jaknama i kardiganima. Možete izvući stari dobar T-shirt ili sweatshirt iz ormara, staviti na print što god poželite ili naprosto zaviriti u nove kolekcije high street brendova. Ovaj ‘it’ model svakako ostaje, čak i nekoliko nadolazećih sezona. Donosimo vam nekoliko street style stylinga iz New Yorka.

ny-majice-2

ny-majice-6

ny-majice-7

new-york-str-c-rs17-2-84

new-york-str-c-rs17-58878

new-york-str-c-rs17-60613

new-york-str-rs17-0634

Foto: Imaxtree

0