Ljetna kolekcija hrvatskog brenda MAI by Majda

Ljetna kolekcija hrvatskog
brenda MAI by Majda

MAI by Majda 3

Srce Zagreba postalo je prava modna kulisa nove MAI by Majda kolekcije za proljeće/ljeto 2017. Hrvatska dizajnerica Majda Postružin, rodom iz Zagreba, iskoristila je čari glavnog grada i poznatih zagrebačkih punktova, kako bi svojoj novoj, proljetnoj kolekciji podarila domaći štih.

MAI by Majda 8

Nova kolekcija vrvi ženstvenim haljinama, prozračnim materijalima, lepršavim volanima i veselim cvjetnim uzorcima. Prevladavaju dugačke prozračne haljine, idealne za vruće ljetne dane, sa ženstvenim cvjetnim uzorcima, raskošnim volanima ili pak bogatom čipkom. Ljupka kolekcija snimljena je u samom centru Zagreba, na ulicama Gradeca i Kaptola, gdje su se ženstveni komadi savršeno uklopili u romantično ozračje starog grada. Kolekcija je istodobno veoma nosiva i chic, s naglaskom na udobnost, na radost brojnih obožavateljica Majdinog dizajna, koje su se do sada već mogle uvjeriti kako elegancija i udobnost tvore savršenu modnu priču.

MAI by Majda 6

Kolekcija je inspirirana omiljenim godišnjim dobom poznate dizajnerice, koje sa sobom nosi jarke boje, cvjetne uzorke i neizostavne lepršave haljine. Omiljeni komadi iz kolekcije mogu se isprobati u prekrasnom zagrebačkom MAI showroom-u na adresi Dudovec 51, a sve novosti pratiti putem Instagram stranice www.instagram.com/maibymajda i Facebook profila MAI by Majda. Ljubitelje online shoppinga razveselit će činjenica da je kolekcija dostupna i preko novog webshop-a www.maibymajda.com . Vrijeme je da uskočite u jednu od lepršavih haljina i prokrstarite svojim omiljenim mjestima u gradu, dok pjevušite ”djevojke u ljetnim haljinama…”

MAI by Majda 2

MAI by Majda 7

MAI by Majda 5

MAI by Majda 9

MAI by Majda 4

Foto: Karmen Poznić

Make up: Tena Bašić

Učitati još
Zatvori