Sasvim posebne cipele srpske dizajnerice

klashnja

Magdalena Klašnja srpska je dizajnerica poznata po svojim uistinu posebnim, ručno rađenim cipelama koje odišu eklektičnim duhom. Zahvaljuju to jarkim bojama i metalik efektima, koje dizajnerica vješto kombinira u ove jedinstvene modele.

Osim što je poznata kao dizajnerica cipela, Magdalena također radi na filmu i televiziji te u kazalištu. Nakon završenog školovanja u Beogradu, svoj rad povela je i izvan granica Srbije. S adresom u New Yorku, dizajnerica često surađuje s raznim međunarodnim umjetnicima, a radila je i s brendovima Eugenia Kim, Daryl K, Diane von Furstenberg i drugima.

klashnja2

Magdalena K. modeli

Svaki njen model cipela izrađen je od najmekanije kože, a potpetice su ručno bojane, što daje cipelama s potpisom Magdalene Klašnje jedinstven i poseban look. U ponudi se mogu pronaći balerinke i sandale s ravnom petom, kao i visoke potpetice, koje su visine 5 i 9 centimetara. Strateški postavljeni jastučići osiguravaju udobnost i osjećaj ugode kada god nosite ove cipele, što je svakako cilj same dizajnerice – da ih nosite ne samo godinama, već sa zadovoljstvom svakoga dana.

klashnja4

U posljednje vrijeme, priča se i o suradnji dizajnerice s brendom Mates Clothing, koji su pokrenula dva mlada dizajnera Marko Ilijev i Saša Stević, a rezultat je kolekcija cipela u znaku platformi, jarkih boja, metalik efekata i transparentnih materijala. Više o radu dizajnerica saznajte na njenoj web stranici.

klashnja3

@klashnja

@mates_clothing

@mates_clothing

klashnja5

@klashnja

mates_clothing2

@mates_clothing

Foto: Instagram

0