Sasvim posebne cipele srpske dizajnerice

Sasvim posebne cipele srpske dizajnerice

klashnja

Magdalena Klašnja srpska je dizajnerica poznata po svojim uistinu posebnim, ručno rađenim cipelama koje odišu eklektičnim duhom. Zahvaljuju to jarkim bojama i metalik efektima, koje dizajnerica vješto kombinira u ove jedinstvene modele.

Osim što je poznata kao dizajnerica cipela, Magdalena također radi na filmu i televiziji te u kazalištu. Nakon završenog školovanja u Beogradu, svoj rad povela je i izvan granica Srbije. S adresom u New Yorku, dizajnerica često surađuje s raznim međunarodnim umjetnicima, a radila je i s brendovima Eugenia Kim, Daryl K, Diane von Furstenberg i drugima.

klashnja2

Magdalena K. modeli

Svaki njen model cipela izrađen je od najmekanije kože, a potpetice su ručno bojane, što daje cipelama s potpisom Magdalene Klašnje jedinstven i poseban look. U ponudi se mogu pronaći balerinke i sandale s ravnom petom, kao i visoke potpetice, koje su visine 5 i 9 centimetara. Strateški postavljeni jastučići osiguravaju udobnost i osjećaj ugode kada god nosite ove cipele, što je svakako cilj same dizajnerice – da ih nosite ne samo godinama, već sa zadovoljstvom svakoga dana.

klashnja4

U posljednje vrijeme, priča se i o suradnji dizajnerice s brendom Mates Clothing, koji su pokrenula dva mlada dizajnera Marko Ilijev i Saša Stević, a rezultat je kolekcija cipela u znaku platformi, jarkih boja, metalik efekata i transparentnih materijala. Više o radu dizajnerica saznajte na njenoj web stranici.

klashnja3

@klashnja

@mates_clothing

@mates_clothing

klashnja5

@klashnja

mates_clothing2

@mates_clothing

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori