Prvi pogled na proljetnu kolekciju LuLu Couture

Prvi pogled na proljetnu
kolekciju LuLu Couture

lulu-couture-proljece-2017-3

Zanosnom kampanjom zabilježenom objektivom fotografkinje Maje Kljaić, brend LuLu Couture predstavio je prvi dio proljetno/ljetne kolekcije za 2017. godinu, svoje prve cjelovite Ready to wear kolekcije. Radi se o prvom pogledu na kolekciju, koju očekuje tjedna nadogradnja u novim modelima i materijalima do sredine ovog ljeta.

“Kolekcija je inspirirana prirodom, njezinim bojama i mirisima. Razmišljali smo o egzotičnim putovanjima i dalekim morima. Cvijetu agave. Najfinije svile i kože, leopard uzorak u nijansama prirode, puno zelene i pomalo orijentalni krojevi i uzorci ukazuju na naše viđenje nove sezone”, kaže Martina Tutić, kreativna direktorica brenda. “Obožavamo dane boravka na svježem zraku i jednostavnog, slojevitog odijevanja i to nam je bio temelj pri stvaranju ove Ready to wear kolekcije.”

lulu-couture-proljece-2017-2

Nova LuLu Couture modna priča u fokus stavlja pojedinačne komade koji se na idealan način međusobno kombiniraju. Košulje i suknje od najfinijeg pamuka i viskoze na šarmantan način dokazuju razigranost proljetne mode. Haljine su pojednostavljene u kroju, a zanimljive u završetku, multifunkcionalnoj mašni na leđima ili u struku. Za trenutke opuštanja, LuLu Couture predstavlja kolekciju trenirki u očaravajucim bojama prirode koje se opet mogu kombinirati zajedno sa svim ostalim komadima kolekcije.

lulu-couture-proljece-2017-6

Za svečane prilike, s daškom glamura prisutnog u svakoj LuLu kolekciji, tu su luksuzne boje najfinije kože na zlatnim i srebrnim suknjama i oversized majice s glitter detaljima. Novost kolekcije su odijela od pamuka i tanke ljetne vune te svilene poslovne haljine, krojem i dizajnom prilagođene svakodnevnim obavezama. Kolekcija je predstavila i lagane proljetne parka jakne i balonere te nekoliko modela traperica od finog pamučnog trapera, u trendi kroju i duljini.

Baza kolekcije su svakako materijali najviše kvalitete. Vrhunski pamuci, svile i lanovi najbolji su izbor za topli dio godine jer savršeno padaju i kreiraju nježne, lagane siluete.

lulu-couture-proljece-2017-4

Fotografije kampanje potpisuje Maja Kljaić, Mijo Majhen je zaslužan za kosu, Sanja Hrstić Kuterovac za make-up, dok je za lice kampanje Osjećaji ljeta odabran hrvatski model Claudia Antičević, Talia Models. ‘Kao i do sada, styling modela i seta prati priču ispričanu kolekcijom. Jednostavnost može i te kako biti egzotična, samo joj to treba dozvoliti. Naš uspjeh leži upravo u toj jednoj rečenici. LuLu Couture odjeća vaš naizgled najobičniji dan učini sasvim posebnim’, kazala je Martina o snimanju kampanje.

lulu-couture-proljece-2017-5

Nova LuLu Couture kolekcija dostupna je u flagship trgovini na adresi Gundulićeva 3, u LuLu Couture web-shopu te na sljedećim prodajnim mjestima u Hrvatskoj: Class ZD (Široka Ulica 5, Zadar) te LuLu & Brands Concept Store (Ulica Fausta Vrančića 10, Šibenik).

Dodatne informacije o kolekciji potražite na službenoj stranici te Facebook i Instagram stranici brenda.

lulu-couture-proljece-2017-1

lulu-couture-proljece-2017-7

Učitati još
Zatvori