Doris Pinčić Rogoznica u novoj cruise kolekciji LuLu Couture

Doris Pinčić Rogoznica u novoj
cruise kolekciji LuLu Couture

LuLu Couture

Hrvatski brend LuLu Couture predstavio je novu cruise kolekciju za ljeto 2017. Kolekcija donosi prozračne materijale, čiste linije, lepršave detalje te opušteni morski stil. Sunce na koži, sol u kosi, lagana haljina ili nehajno prebačena košulja esencija su stila djevojke koja se osjeća ugodno u svojoj koži.

LuLu Couture

Mlada voditeljica Doris Pinčić Rogoznica uz osmijeh na licu utjelovila je idealnu LuLu djevojku. Cilj nove cruise kolekcije bio je stvoriti odjevne komade za ljeto, koji će u isto vrijeme biti veoma moderni i bezvremenski, ugodni i prozračni za dnevne kombinacije. Naglasak je i na mogućnost transformacije u večernje kombinacije uz odgovarajuću obuću i nakit. Naglasak je na udobnosti i nosivosti, koja je u ljetnim mjesecima apsolutni imperativ.

LuLu Couture

LuLu Couture za opušteno ljeto

Kolekcija se sastoji od lepršavih, prozračnih haljina koje lagano padaju uz tijelo, a obogaćene su veselim detaljima kao što su volančići, mornarske prugice i decentni gumbići. Korišteni su prirodni materijali poput pamuka, lana te mikromodala, vlakna koje se dobiva iz celuloze drveta i sadrži svojstva najfinijeg pamuka. Svi komadi proizvedeni su u Hrvatskoj. Zbog odabranih materijala, izuzetno su lagani, ugodni na koži i jednostavni za održavanje.

LuLu Couture

Novu LuLu Couture kolekciju možete pronaći u ekskluzivnoj flagship trgovini u Gundulićevoj 3, u trgovinama Class ZD u Zadru i LuLu&Brands u Šibeniku, u hotelu Bellevue u Malom Lošinju te na web stranici www.lulucouture.eu.

LuLu Couture

Dodatne informacije o kolekciji mogu se pronaći na Facebook (www.facebook.com/LuLuCouture.eu) i Instagram (www.instagram.com/lulucouture) stranici brenda.

LuLu Couture

Frizura: Mijo Majhen

Make-up: Sanja Hrstić Kuterovac

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori