Poznata blogerica osmislila savršene ljetne komade

Poznata blogerica osmislila
savršene ljetne komade

lovelypepacollection2

Kao jedan od logičnih koraka u sada već dugotrajnim karijerama poznatih modnih blogerica, pokazalo se predstavljanje vlastitih modnih linija. Svoju je pokrenula i španjolska blogerica Alexandra Pereira, koja stoji iza uvijek rado posjećenog bloga Lovely Pepa. Alexandri je baza u Barceloni, no sudeći po fotografijama na Instagram profilu, čini se kao da tamo provodi zapravo najmanje vremena. Upravo su njena brojna putovanja po svijetu nadahnula vlastitu kolekciju odjeće, koja s obzirom na milijunsku publiku ove blogerice nije mogla proći nezamijećeno.

lovelypepa

Blogerica u dizajnerskim vodama

Nakon godina putovanja i suradnji s renomiranim modnim imenima, došlo je vrijeme da Alexandra s modom konkretnije poveže ono vlastito. Brend koji nosi ime njena bloga donosi savršenu ljetnu kolekciju u kojoj je samo jednog favorita uistinu teško odabrati. Lovely Pepa otkriva kako je dizajn inspiriran njenim putovanjima, upoznavanjem različitih kultura, mirisa i atmosfera s kojima je dolazila u doticaj. No, nije teško primijetiti ni kako su na njenu odjevnu liniju utjecaj ostvarili i aktualni modni trendovi.

Čipkaste haljine s volanima, lepršavi modeli otvorenih ramena i uistinu mnogo bijele boje, čine ovu ljupku liniju. Ona u jedno spaja utjecaje boho mode s ženstvenim svakodnevnim elementima ženske garderobe. Još neke njene kreacije pogledajte u nastavku, a web shop poznate blogerice posjetite ovdje.

lovelypepacollection

lovelypepacollection8

lovelypepa2

lovelypepacollection4

lovelypepacollection3

lovelypepacollection5

lovelypepacollection7

lovelypepacollection6

Foto: Instagram (@lovelypepa, @lovelypepacollection)

Učitati još
Zatvori