Louboutinke koje potpisuje Gwyneth Paltrow

'Iron Man 3' Photocall

Kao dugogodišnjoj obožavateljici cipela poznatog celebrity postolara Christiana Louboutina, glumici Gwyneth Paltrow ove se jeseni definitivno ostvario san. U ime svoje lifestyle platforme Goop, Gwyneth je s Louboutinom osmislila tri modela cipela, koji ovog petka dolaze u prodaju.

Louboutinke Gwyneth Paltrow

Zanimljivo je da će se prodavati ekskluzivno u prvoj Goop trgovini koju je Gwyneth otvorila u Los Angelesu, ali i na dobro poznatoj adresi goop.com. Zajedničkom suradnjom nastala su tri stila: klasična salonka u petrolej plavoj boji s detaljem pompona, klasična crna gležnjača na visoku petu i siva mokasina s crnim šiljcima na kapici. Naravno, svaki od ovih modela dolazi s prepoznatljivim Louboutin znakom – crvenim potplatom.

Louboutinke Gwyneth Paltrow

Christian Louboutin2

Christian Louboutin

Može se zaključiti kako bi ove stilove cipela nosila i sama Gwyneth, koja je ljubiteljica klasike s pomakom. Za nju ovo ipak nije prvi dizajnerski izlet, jer je brojne suradnje već ostvarila u prošlosti. Primjerice, s brendovima MiH Jeans, Michael Kors i Valentino, čije su se kreacije prodavale upravo na njenoj uspješnoj stranici. Osim toga, nakon ovih modela dizajniranih u suradnji s Louboutinom, glumica će nastaviti ovu kolaboraciju s modelima dječjih cipela koji u prodaju dolaze kasnije ove jeseni.

Foto: Goop.com,

0