Louboutinke koje potpisuje Gwyneth Paltrow

Louboutinke koje potpisuje Gwyneth Paltrow

'Iron Man 3' Photocall

Kao dugogodišnjoj obožavateljici cipela poznatog celebrity postolara Christiana Louboutina, glumici Gwyneth Paltrow ove se jeseni definitivno ostvario san. U ime svoje lifestyle platforme Goop, Gwyneth je s Louboutinom osmislila tri modela cipela, koji ovog petka dolaze u prodaju.

Louboutinke Gwyneth Paltrow

Zanimljivo je da će se prodavati ekskluzivno u prvoj Goop trgovini koju je Gwyneth otvorila u Los Angelesu, ali i na dobro poznatoj adresi goop.com. Zajedničkom suradnjom nastala su tri stila: klasična salonka u petrolej plavoj boji s detaljem pompona, klasična crna gležnjača na visoku petu i siva mokasina s crnim šiljcima na kapici. Naravno, svaki od ovih modela dolazi s prepoznatljivim Louboutin znakom – crvenim potplatom.

Louboutinke Gwyneth Paltrow

Christian Louboutin2

Christian Louboutin

Može se zaključiti kako bi ove stilove cipela nosila i sama Gwyneth, koja je ljubiteljica klasike s pomakom. Za nju ovo ipak nije prvi dizajnerski izlet, jer je brojne suradnje već ostvarila u prošlosti. Primjerice, s brendovima MiH Jeans, Michael Kors i Valentino, čije su se kreacije prodavale upravo na njenoj uspješnoj stranici. Osim toga, nakon ovih modela dizajniranih u suradnji s Louboutinom, glumica će nastaviti ovu kolaboraciju s modelima dječjih cipela koji u prodaju dolaze kasnije ove jeseni.

Foto: Goop.com,

Učitati još
Zatvori