Louboutin ‘nude’ balerinke za proljeće

Louboutin ‘nude’
balerinke za proljeće

louboutin balerinke

Ono što većina žena podrazumijeva pod pojmom boja kože najčešće uključuje samo jednu, i to vrlo svijetlu bež nijansu. Shvativši kako spektar popularne ‘nude’ nijanse u realnosti treba biti puno veći i da njegova mnogobrojne klijentice potječu sa svih kontinenata, Christian Louboutin 2013. je godine kreirao svoju prvu kolekciju takve vrste, posvećene upravo raznolikosti ‘nude’ boje.

louboutin nude
Njegova ‘Nudes for every woman’ modna linija danas se sastoji od sedam boja,  počevši od svijetle porculanske pa sve do tamne čokolade. Cipele su izrađene od izuzetno mekog materijala i oponašaju osjećaj kože, dopuštajući cipeli da se potpuno sjedini s nogom. Najpopularniim modelima na visoku petu Pigalle i Simple Pump ovog se proljeća pridružila netom predstavljena ‘The Nudes’ kolekcija koju isključivo čine balerinke.

I sama kampanja snimljena je s balerinama u glavnoj ulozi i u skladu s novim modelima koji će sigurno osvojiti brojne žene. Udobni, ravni modeli za svaki dan klasika su koja će odgovarati svačijem stilu.

03

M.S.
Foto: christianlouboutin.com

Učitati još
Zatvori