Cipele koje redefiniraju klasično

Cipele koje redefiniraju klasično

Loq cipele

@loq

Loq cipele

Loq

Keren Longkumer i Valerie Quant upoznale su se 2011. godine u Los Angelesu na studiju dizajna cipela. Zajednički interesi za nekonvencionalne linije, proporcije, materijale i posvećenost detaljima bili su početak njihovog prijateljstva i, nekoliko godina kasnije, zajednički početak njihove linije jednostavnih, ali zanimljivih i minimalističkih, ali upečatljivih cipela. Nakon zasićenja kolegijima vezanim uz dizajn i proizvodnju odjeće, i Keren i Valerie tražile su izlaz iz monotone kolotečine. Novu strast pronašle su u skiciranju i dizajniranju cipela i torba, u igri linijama inspiriranih arhitekturom i istraživanju različitih tipova i tehnika obrade kože.

Loq cipele

Loq

Loq cipele

Loq

Iza naziva Loq, sastavljenog od početnih slova njihovih prezimena, krije se želja za redizajniranjem klasika kako bi odgovarali načinu života i stilu modernih žena, istovremeno nudeći dio svevremenske ljepote i jednostavnosti klasika. Osim novog pristupa klasičnom, Loq cipele osim zajedničke estetike njihovih dizajnerica donose i spoj njihovih različitosti. Dok Valerie donosi dio opuštenosti karakteristične za Kaliforniju, Karen im daje bogatstvo boja i tekstura inspirirano njezinim indijskim korijenima.

Loq cipele

@avenueboutiquetucson

Loq cipele

@avenueboutiquetucson

Iako dolaze s različitih krajeva svijeta, iako su odrasle u različitim obiteljima i kulturama i iako su bile izložene različitim utjecajima, različitom viđenju lijepog i različitim idolima, minimalizam je mjesto u kojem se njihovi inače potpuno suprotni svjetovi spajaju i u kojem nastaju Loq cipele. Jednostavnih linija, neočekivanih krojeva, silueta i detalja, Loq cipele savršena su reprezentacija ne samo dizajnerica iza njih već i estetike bliske svakoj modernoj ženi. Od popularnih slip cipela koje su ujedno i njihov najprodavaniji model do čizama jednostavnih linija s block petom u trendi vinylu, modeli koje obuhvaća ponuda Loq cipela uvijek su spoj klasičnog, trenutnog, svevremenskog i suvremenog, jednostavnog s naglaskom na malim, ali značajnim detaljima. U nastavku vam donosimo najnoviji lookbook brenda Loq, a više informacija potražite na njihovoj službenoj stranici.

Cipele Loq

Loq

Loq cipele

@loq

Loq cipele

Loq

Loq cipele

Loq

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, loq.com

Učitati još
Zatvori