Lookovi iz Cannesa koje ste možda propustili

"The Neon Demon"- Red Carpet Arrivals - The 69th Annual Cannes Film Festival

Kirsten Dunst

Nakon 10 dana uzbudljivih filmskih događanja, jučer je u Cannesu za ovu godinu službeno zatvoren kultni festival, koji je i u svom 69. izdanju obilovao odličnim filmovima i svima onima koji su sudjelovali u stvaranju nekih od ponajboljih filmskih ostvarenja, premijerno predstavljenih upravo u Cannesu.

Dok se zbrajaju dojmovi i podijeljena priznanja (cijenjenu Zlatnu palmu dobio je film ‘I, Daniel Blake’, a Grand Prix naslov ‘It’s only the end of the world’ redatelja Xaviera Dolana), modna kritika također slaže vlastite liste i zaokružuje još jedan Cannes Film Festival modnim izdanjima koja su za vrijeme održavanja festivala osvajala najviše pohvala.

Blake Lively

Blake Lively

Svojim lookovima, festival je uvelike obilježila Blake Lively, koja je pokazala kako joj je odijevanje za crveni tepih definitivno jaka modna strana, a Kirsten Dunst potvrdila je status ikone stila, dostojno prezentirajući dizajnerske kreacije iz večeri u večer kao članica ovogodišnjeg žirija.

Charlize Theron

Charlize Theron

Zamjetan je bio i trend maskuliniziranog chica nasuprot naglašenoj ženstvenosti, koji je nakon Julije Roberts na crvenom tepihu odlično interpretirala Charlize Theron, odjevena u muški smoking. Glamurozna događanja u Cannesu ni ove godine nisu propustili supermodeli, koji su zbog amfAR gale u organizaciji Carine Roitfeld na nekoliko dana zamijenili svoje kućne adrese onima na francuskoj obali. Kate Moss, Natasha Poly i Karlie Kloss, bile su samo neke od njih, unijevši dozu glamura na svaki crveni tepih.

Clemence Poesy

Clemence Poesy

Toni Garrn

Toni Garrn

Karlie Kloss

Karlie Kloss

Kendall Jenner

Kendall Jenner

Marion Cotillard

Marion Cotillard

Kate Moss

Kate Moss

Kristen Stewart

Kristen Stewart

Natasha Poly

Natasha Poly

Foto: Guliver/Getty Images, Splash News

0