Novi lookbook svih eNVy room vjenčanica

Novi lookbook svih eNVy room vjenčanica

20m

Dizajneri iz modne kuće eNVy room, poznati po svojim sofisticiranim i romantičnim vjenčanicama, izdali su lookbook cjelokupne ‘bridal’ ponude za 2017. godinu. Osim vjenčanica iz nedavno predstavljene kolekcije u ponudi su i najpopularniji modeli iz prijašnjih kolekcija pa tako ponuda eNVy room vjenčanica za 2017. godinu broji preko 70 različitih vjenčanih modela.

01m

Uz romantične i elegantne haljine eNVy room je za mladenke pripremio niz modela među kojima mogu birati kombinacije za svoj poseban dan. Tu su kompleti, T-shirtevi, svileni topovi,  suknje raznih dužina, kombinezoni te popularni modeli podložni transformaciji. Od materijala su korištene 3D čipke, lepršavi svileni muslini i nježni tilevi kako bi svaka vjenčanica bila što laganija, mekša i udobnija za nošenje.

17m

Svakako, jedna od glavnih značajki eNVy room vjenčanica je to što se kreću u cjenovnom rangu cijene najma vjenčanica u boljim salonima. Prodajne cijene vjenčanica rađenih po mjeri su od 6.000 do 10.000 kuna, a uz plaćanje gotovinom odobrava se 10% popusta.

24m

Sve iz eNVy room ponude može se probati u eNVy room showroomu uz prethodnu rezervaciju termina na broj telefona 099 23 22 939, a eNVy room možete pratiti na službenoj Internet stranici www.envyroom.com ili putem Facebook profila www.facebook.com/envyroom.hr, kao i na Instagramu.

Ispred objektiva Marka Grubišića stala je Leonarda Z. iz agencije Talia, Draška Topić potpisuje frizuru, a make up Sanja Agić. Sve vjenčanice iz novog lookbooka pogledajte u nastavku u galeriji:

Učitati još
Zatvori